Cozmin Guşă: Iată interviurile „exclusive” cu Zelenski ale lui Gâdea şi Prelipceanu; o poză care-i face de mare rahat

„Devoalarea unei escrocherii de presă! Ion Cristoiu mi-a trimis o poză ce arată că Interviurile servile ale lui Prelipceanu și Gâdea n-au fost exclusive. Iar poza asta-i face de un mare rahat”, scrie analistul politic Cozmin Guşă, pe Facebook.

„Fără comentarii”, scrie şi Anca Alexandrescu, pe pagina sa de Facebook, cu privire la aceeaşi situaţie.

„Posturile Antena 3 si Digi24 au difuzat numeroase anunturi in cursul zilei de marti sustinand ca vor difuza interviuri „exclusive” cu presedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski. Insa realitatea a fost cu totul alta”, scrie şi site-ul aktual24.ro, publicând aceeaşi poză.

„Zelenski a sustinut de fapt o conferinta de presa, intr-un format restrans ce-i drept, la care au fost invitate sa participe patru posturi TV.

„Intr-un interviu exclusiv acordat lui Mihai Gadea in timpul primei sale vizite in Romania, presedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a exprimat ingrijorarea cu privire la faptul ca conflictul din Israel ar putea distrage atentia internationala de la Ucraina”, sustinea Antena 3.

In niciun caz Zelenski nu a acordat interviu „exclusiv” postului Antena 3, asa cum a tinut acesta sa prezinte pe ecran, chiar si in timpul difuzarii declaratiilor presedintelui Ucrainei.

Digi24 a avut un comportament similar. „Presedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, va acorda astazi un interviu istoric postului Digi24. Interviul va fi realizat de Cosmin Prelipceanu si va fi difuzat in aceasta seara, la orele 20 si 21”, anuntase postul pe site.

Comentariile ironice nu au intarziat sa apara.

„‘Exclusivitate’ marca A3 si Digi. De la stanga la dreapta sunt: TVR1, ProTV, A3 si Digi24. Si nu vad in spate daca sunt doar camerele sau e si Radio Romania Actualitati, poate si Agerpres.

Ce gluma e ‘succesul’ in tara asta, ce tupeisti incapabili se cocoata in top cu miniciuni care trec neobservate, nepedepsite in toate domeniile. O gluma la care iti vine sa razi doar de la distanta. Mare distanta”, a scris Adela Rapeanu pe Facebook.

„Pacat ca s-a pierdut ceva timp cu gargara inutila a prezbiterului Gadea, prezent acolo moţ doar ca sa-l vada enoriasii lui de la Antene in poza, fiind evident ca habar n-are de Ucraina ori chestiuni relevante din regiune si ca nu mai stie sa puna o intrebare non-infantila dupa atatia ani de rodomontade fara interlocutor real”, a comentat analistul Sorin Ioniţă.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare