Avocatul Piperea: Cazul judecătoarei de la Suceava care se droga cot la cot cu traficanţii probabil că nu e singular în comunitatea „luptătorilor” cu traficul și consumul de droguri, din care fac parte și procurori, și politicieni și polițiști

„O judecătoare din Suceava, care avea pe rol dosare de trafic și consum de droguri și care furniza traficanților suspecți/inculpați informații confidențiale din dosare, era și o inveterată consumatoare de droguri. Mai mult chiar, în mod frecvent își punea casa și “marfa” la dispoziția altor consumatori de droguri, pentru a fi treaba și mai oablă”, scrie, pe Facebook, avocatul Gheorghe Piperea.

„Este foarte probabil că nu e un caz singular în comunitatea „luptătorilor” cu traficul și consumul de droguri, din care fac parte și procurori, și politicieni și polițiști, ca cei care apar și pe la știri ca fiind consumatori, favorizatori sau tăinuitori. Cel mai penibil este cazul acelui polițist care ajuta la ambalarea drogurilor, ca să fie mai bun camuflajul …

Cam cu așa ceva se dă crâncena „luptă” cu drogurile în România.

Reiterez ce am spus cândva – marile probleme de adicție și de accidente fatale cauzate de această faună se trag toate de la lipsa condamnării morale a acestor obiceiuri. Dimpotrivă, la românii noștri e la modă reclama și promovarea drogurilor, pe față sau camuflată cu „glumițe” pretins spirituale, a păcănelelor, a videochat-ului etc.

Campaniile de shame & blame sunt „bune” doar pentru a vâna și pune la pământ sau arunca extra muros conspiraționiști, anti-vaxeri, pacifiști, critici ai „științei” oficiale și ai politicilor publice demențiale ale progresismului, dar nu și pentru a-i combate pe promotorii promiscuității, ai jocurilor de noroc și ai consumului de substanțe psihotrope.

Convingeți-vă singuri: la tv sunt tot felul de anunțuri de interes public, cum ar fi cele privitoare la consumul de sare, zahăr, alcool și tutun sau la necesitatea de a face mișcare măcar 30 de minute pe zi (ceea ce este categoric un lucru pozitiv și benefic), dar nu și anti-reclamă la droguri, păcănele, jocuri de noroc, cazinouri, medicamente (omul nu ar trebuie să consume medicamente ca și când ar fi pâine, lapte sau apă, ci numai în cazuri de nevoie neapărată) … Ce vedeți în centrul orașelor, mari sau mici, sunt doar farmacii, case de pariuri și bănci … Toate vând bine și vând adicții și vând depresii …”, scrie Piperea.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare