Bogdan Teodorescu: Lumea îi critică pe AUR şi pe Şoşoacă, dar uită că primul partid care a adus „circul” în Parlament a fost USR

Bogdan Teodorescu, analist politic, a fost invitatul lui Marius Tucă într-o ediție transmisă live de Gândul. Bogdan Teodorescu a vorbit și despre vizita lui Zelenski în România, scrie gandul.ro.

„Pe zona de politică externă, guvernanții nu par că au multă competență în comunicare. Vizita respectivă a intrat într-un cont de umbră și din cauza evenimentelor cu care s-a suprapus, și din cauza scandalului local, și din cauza unei mai mici științe a comunicării din partea zonei politice românești. Nu am înțeles dacă trebuia să țină un discurs sau nu.

Lumea îi judecă pe George Simion și Diana Șoșoacă, deși nu sunt primii care au făcut asta în România. USR a fost primul care a făcut circ în Parlament. Un partid anti-sistem trebuie să demonstreze că este cu totul diferit față de sistem. Opoziția clară nu trebuie să semene cu ei, nu trebuie să comunice într-un mod elegant, să spună lucruri grele, dar pe o anumită linie. AUR folosește măsuri radicale. Sunt doar tehnici copiate din alte părți. Că statul român n-a dorit să aibă un scandal în Parlament, este o opțiune de comunicare destul de clară”, a precizat Teodorescu.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare