Dan Negru: Bulgaria şi-a repatriat gratuit cetăţenii din Gaza şi Israel! Statul român îi jupoaie de bani pe românii ce vor repatrierea! Doamne fereşte, la un posibil cutremur, statul vă va scoate de sub dărâmături doar contracost!

„M-a speriat umilința cu care statul i-a tratat pe românii repatriați din Israel. Măcar în declarații să fi fost mai umani! „Statul nu face caritate” a spus guvernu’ și i-a suprataxat la bani pe toți cei care s-au repatriat cu Tarom . Ba da! Statul trebuie să și dea, nu doar ia! Așa cum statul a ajutat financiar ucrainenii care fug de război, o putea face și cu românii care fug de război!”, scrie, pe Facebook, Dan Negru.
„Până și bulgarii și-au repatriat gratuit cetățenii. Spaniolii, portughezii și multe alte țări au făcut-o! Statul român și-a suprataxat cetățenii în caz de forță majoră! Speriați-vă! La un posibil cutremur, statul ne va taxa salvarea de sub dărâmături! Fiți umani măcar în declarații! Învățați bunătatea! Bunătatea e singura măsură a omului!”, spune Dan Negru.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare