Mihai Tudose, după ce PSD aproape că a desfiinţat şi a interzis cash-ul în România: „Nu mă obliga să-mi iau o pâine cu cardul”

Mihai Tudose a spus, despre limitarea plăților cash, că el vrea să fie propriul lui arbitru, după ce chiar partidul lui, PSD, aproape că a desfiinţat şi a interzis cash-ul, în România, scrie national.ro.

Europarlamentarul PSD a fost întrebat cum se poziționează în discuţia despre limitarea cash-ului, în contextul în care atunci când era premier afirmase că nu are card.

„Lăsaţi-mă să fiu propriul meu arbitru, nu mă obliga să îmi iau o pâine cu card”, a declarat Mihai Tudose, care a continuat:

„Eu muncesc pentru 100 de lei, celebra sută a domnului Ciolacu. Domnule, lasă-mă să fie toată suta aia a mea, nu mă obliga ca din suta aia, de fiecare dată când îmi iau o pâine, să dau pe la bancă, pentru că nu este gratuit, banca îmi ia un comision”.

Întrebat dacă este de acord cu limita de 5.000 de lei pentru tranzacţiile cash, Tudose a răspuns:

Sunt de acord că nu poţi să te duci să cumperi o maşină, o casă, cu cash. Pe de altă parte, vreau să pot să mă duc să îmi cumpăr o bucată de teren la ţară.

Ghice, ce? Vânzătorul nu are cont? Ce facem? Îl oblig pe ăla să îşi facă cont? Nu poţi să interzici cash-ul total. Care este pragul, că e 2.000, că e 5.000, este altă discuţie”, a explicat Tudose.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare