George Simion, către UDMR şi USR: Tot înainte tovarăşi! Daţi-vă jos măştile ca să vadă românii cine sunteţi şi ce vreţi de fapt!

Președintele AUR,George Simion, a atacat dur UDMR și USR, formațiuni cărora le-a dedicat câte un articol pe blogul personal, scrie r3media.ro.

Într-un articol, acesta i-a răspuns președintelui UDMR, Kelemen Hunor, care ceruse o „coaliție” împotriva AUR. Simion l-a acuzat pe Hunor că este motivat doar de revenirea la guvernare, alături de unul dintre partidele cu care a mai fost în coaliție și nu de binele poporului român.

„Au furat cot la cot cu PSD și PNL, și-au impus baroni locali care au parazitat administrația publică, au făcut tot posibilul să își țină proprii frați maghiari într-o sărăcie cruntă. Asta este moștenirea adevărată a UDMR, un așa-zis partid minoritar constituit pe criterii etnice care s-a trezit acum să ceară izolarea AUR. Adică, mai bine zis, izolarea politică a milioane de români.

Pur democratic, nu-i așa?

Domnule Kelemen Hunor, nu mai bine spuneți adevărul pe față? Vreți înapoi la guvernare, vreți să fiți iarăși alături de gașca șmecherilor care fură fără consecințe.

Aceste luni în care ați stat în afara Guvernului v-au făcut rău, atât dumneavoastră cât și a ilustrilor colegi din UDMR. Știm, secretari de stat încă aveți, oamenii din teritoriu sunt pe poziții călduțe, dar cum să existe un Guvern care să nu aibă în compoziția acestuia miniștrii dvs? Blasfemie!”, a tunat Simion.

Deputatul l-a întrebat pe Hunor dacă îi e frică de urna de vot și dacă dorește să submineze procesul democratic din România.

„De ce vă e frică de urna de vot, domnilor? De ce vă e teamă de cetățenii țării pe care, chipurile, îi reprezentanți? De ce jigniți milioane de români zi de zi, fără să aveți nici un fel de remușcare? De ce vreți să subminați procesul democratic din România? Acestea sunt întrebările la care voi trebuie să răspundeți, dacă ați mai avea o fărâmă de coloană vertebrală rămasă. Dar nu aveți, și toți românii știu asta.

30 de ani la putere, domnule Hunor. 30 de ani în care nu ați făcut absolut nimic nici pentru români, nici pentru maghiari. 30 de ani în care ați furat fără neștire, fără consecințe, fără să vă gândiți la viitorul acestei țări. 30 de ani de impus oamenii loiali pe funcții importante și cam atât. Asta este moștenirea voastră politică, să fiți mândrii de ea!
Tot înainte, tovarăși! Scoateți-vă măștile și arătați-le românilor, pentru a mia oară, cine sunteți cu adevărat!”, a scris președintele AUR.

Simion nu a uitat să comenteze și lansarea candidaților USR la europarlamentare.

Liderul AUR a remarcat, într-un text, faptul că USR și-a lansat candidații la europarlamentare într-un cadru închis, alături de reprezentanții ALDE, în timp ce formațiunea naționalistă i-a prezentat în aer liber, printre „mii de români”.

„Ieri a fost lansarea candidaților USR la europarlamentare. Totul s-a desfășurat într-un cadru închis, departe de ochii românilor, cu acces limitat. Doar ei și prietenii lor străini (de fapt adevărații lor stăpâni) de la liberalii europeni (de-ar ști de-al de ALDE Europa că USR nu are nimic de a face cu liberalismul…).

S-au aplaudat ei între ei, s-au pupat, s-au lăudat și tot așa.

Spre deosebire de useriști, AUR a prezentat candidații pentru alegerile europarlamentare din 2024 la Arenele Romane, alături de mii de români. Un contrast evident.

Noi suntem dintre români, printre aceștia zi de zi”, a scris George Simion.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare