Marcel Ciolacu: Ce vreți, să trecem la Hamas?

Premierul Marcel Ciolacu a transmis, marți, că nu îl va da afara pe consilierul său, Victor Ponta, dupa ce acesta a atacat-o pe jurnalista Cristina Cileacu de la Digi24, care a transmis pe burtă de la Tel Aviv. Ciolacu a răspuns ironic când a fost întrebat despre acest lucru, scrie cotidianul.ro.

Reporter: /…/ domnul Ponta va rămâne consilier onorific?
Marcel Ciolacu: Doamnă, eu nu împuşc oameni. Dacă vreți să-i dau afară pe toți colaboratorii mei pentru o opinie, o să rămân singur în Palatul Victoria. Dimpotrivă, asta am făcut: i-am rugat pe toți să spună… E dreptul fiecărui om. Ce vreți, să trecem la Hamas? Fiecare avem dreptul să și greșim, ne cerem scuze… Așa funcționează o societate.
Reporter: Este cazul ca Victor Ponta să-și ceară scuze pentru afirmațiile la adresa jurnaliștilor?
Marcel Ciolacu: Nu ştiu, întrebaţi-l pe domnul Victor Ponta. /…/ Nu are nicio legătură cu activitatea guvernamentală.

Digi24 l-a acuzat pe Ponta de atac „fara precedent” la adresa jurnalistilor acestui post.

Într-o primă reacție la acest scandal, Marcel Ciolacu a spus:

„Opiniile personale exprimate de domnul Ponta nu au nicio legătură cu activitatea Guvernului. Îmi pare rău pentru situația prin care trece doamna Cristina Cileacu, al cărei profesionalism nu a fost niciodată pus la îndoială”.

„Într-o țară normală, cu presă normală, această Madam care „transmite de pe burtă” când lumea în jur merge linistită pe bicicletă, ieșea la televizor, își cerea scuze că își bate joc de telespectatori și de reporterii care chiar își pun viața în pericol. După care anunța politicos că își dă demisia (ca să nu o dea afară postul la care lucrează)! Dar am uitat că la noi impostorii sunt recompensați – dacă minți și te maimuțărești ești ce „este nevoie”. Eu cred că primește și o primă – ca să cumpere și o boxă la care să pună sunet de bombe! Focile și pelicanii o să se uite în continuare numai la ea!”, a scris Ponta pe pagina sa de Facebook.

„Moment penibil cu un politician, Victor Ponta, care consiliaza premierul tarii (coincidenta, mai avem si nume asemanatoare, eu si premierul vizitator de Israel altfel si preocupat de razboi, Marcel Ciolacu)

Victor Ponta poate se pune pe burta intr-un zbor spre Tel Aviv. Il voi astepta personal la aeroport ca sa fiu sigura ca ajunge in niste zone speciale din Israel. Una dintre cele mai mari dorinte ale mele este sa vad niste barbatusi din astia tari in gura, cum se manifesta cand aud ca le zboara bombele pe deasupra capului. Va bagati, dle Ponta?

Potrivit potocolului de securitate din Israel, în cazul unei alarme de atac aerian, populația trebuie să se pună la adăpost de îndată. Asta înseamnă să meargă în cel mai apropiat buncăr sau cameră de siguranță, iar în cazul în care se află într-o zonă deschisă, recomandarea este să se întindă la pământ.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare