Senatorul Diana Şoşoacă, în favoarea libertăţii de exprimare: Adevărul trebuie să strălucească ca un far, indiferent cât de întunecată este noaptea cenzurii

„Dragi prieteni ai adevărului și ai libertății presei, e timpul să ne unim și să luptăm pentru o presă curată, liberă de orice influențe sau constrângeri. Cenzura nu poate să stea în picioare atunci când suntem hotărâți să o sfidăm”, se arată într-un comunicat al SOS România, formaţiunea condusă de senatorul Diana Şoşoacă.

„Jurnaliști, suntem alături de voi! Nu vă lăsați intimidați sau influențați. Adevărul trebuie să strălucească ca un far, indiferent cât de întunecată este noaptea cenzurii.

Uniți, putem să rezistăm presiunilor politice, economice sau sociale care vizează mușamalizarea știrilor. Împreună, putem să promovăm adevărul și să eliminăm minciunile și manipulările din mass-media, fie ea online sau offline.

Fiecare dintre noi are puterea de a face diferența.

Distribuiți știrile reale, verificați sursele și sprijiniți jurnaliștii independenți. Lupta pentru libertatea presei nu este doar a lor, este a noastră. Haideți să ardem cu pasiune pentru adevăr și să smulgem cenzura din rădăcinii. Vrem o presă liberă și puternică, și suntem hotărâți să o obținem!”, menţionează comunicatul.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare