Mişcarea Naţională (MN): Ocupația, colonizarea, cedarea resurselor naturale și umane, cedarea libertății se întâmplă atunci când Cultul Eroilor naţionali este înlocuit de cultul străinilor indiferent de ce nație sunt aceștia

„Forța unei națiuni stă în Cultul Eroilor care au clădit națiunea prin credință, sânge, cuvânt. Eroii ziditori sunt sfinții, martirii, luptătorii, oamenii de cultură și mărturisire românească. O Țară este mai mult sau mai puțin puternică în măsura în care poporul ei din diferitele etape istorice se raportează sau nu, la forța națiunii. Ocupația, colonizarea, adică cedarea resurselor naturale și umane, cedarea libertății se întâmplă atunci când Cultul Eroilor este înlocuit de cultul străinilor indiferent de ce nație sunt aceștia”, scrie, pe Facebook, Mişcarea Naţională (MN).

„Apetența excesivă către „politica externă”, divizarea radicală, cu patos a taberelor interne pentru cele externe, care nici unele nu iubesc România, face parte din acest tablou al cultului străinilor ce ne ucide picătură cu picătură pe an ce trece. Să recunoaștem, cele mai aprige „lupte” de vorbe între noi, cele mai vizualizate dezbateri etc s-au dat pe cine are „dreptate” între războaiele dintre străini de parcă am fi niște simpli spectatori la diferite meciuri jucate de alții. Pe teren nu vom putea însă noi înșine intra niciodată dacă doar vom fi tabere ce îi susțin pe unii sau pe alții. Pe teren vom putea fi doar atunci când alții se vor raporta, uita la noi. Iar asta nu se va putea întâmpla decât atunci când singur nostru punct cardinal, adică singurul nostru punct de atenție va fi România, altfel vom fi ca niște simpli spectatori la un meci de tenis care întorc mecanic capetele când mingea se dă dintr-un teren în altul iar la pauze ne certăm ca chiorii noi între noi care dintre străini a lovit-o mai bine.

Cultul Eroilor vă spune un lucru simplu, elementar: noi ca români am luptat pentru a rămâne români de-a lungul mileniilor împotriva tuturor acestor străini, din toate aceste taberele externe. Nu vă consumati energia pentru acestea, nu vă irosiți sufletul, căci doar unul aveți, cel românesc.

În fotografii suntem noi, în Cultul Eroilor, pe Linia de Fier a Moldovei de la Valea Uzului în jurul Crucilor Eroilor noștri, acolo unde străinii ne-au sfâșiat Pământul. Îl apărăm cu demnitate și fermitate.

În altă ordine de idei: în presa maghiară a apărut o relatare despre un banner agramat cu mesaje jignitoare la adresa întregii comunități maghiare. Nu ne aparține, nu ne caracterizează. Îl considerăm de-a dreptul provocator și de aceea în momentul în care l-am observat, l-am și eliminat. Atunci când vrem să transmitem ceva prin mesaje scrise, sunteți convinși că știm cum să le transmitem, știm cu siguranță și cum să le scriem. La Valea Uzului si nu numai, nu „ne batem” cu ungurii, ci afirmăm propriile noastre valori românești, luând atitudine atunci când este cazul împotriva politicii iredentiste a Ungariei, implicit a sateliților ei din România. Mergem cu Dumnezeu înainte pentru Biruința Neamului Românesc!”, scrie MN.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare