Mişcarea Naţională (MN): Începe un nou atac la adresa agricultorilor și fermierilor români! Banca Mondială atacă fățiș principala sursă de putere economică a României, agricultura națională. Experții instituției globaliste ne „recomandă” cu un maxim cinism, să reducem drastic exploatațiile terenurilor agricole prin înlocuirea lor cu păduri, pentru a combate „încălzirea globală”!!!

Se dă un nou atac la adresa agricultorilor și fermierilor români!

Banca Mondială atacă fățiș principala sursă de putere putere economică a României, agricultura națională. Experții instituției globaliste ne „recomandă” cu un maxim cinism, să reducem drastic exploatațiile terenurilor agricole prin înlocuirea lor cu păduri, pentru a combate „încălzirea globală”!!! Adică după ce unii străini ne-au ras pădurile munților cu directa complicitate a statului din România, acum vin alți străini să ne spună că pădurile sunt folositoare, dar nu in munți, ci taman în locul exploatațiilor de grâu, porumb, floarea-soarelui și altor surse generatoare de hrană, așadar trebuie sa fie mutate la câmpie”, scrie, pe Facebook, liderul formaţiunii Mişcarea Naţională (MN), Mihai Tîrnoveanu.

„Mai lipsea să ne recomande ca agricultura să se facă în Bucegi sau pe Piatra Craiului pentru a nu afecata atât de grav încălzirea globală asa cum o face în Bărăgan! Cinismul este la cote înalte, pentru că, chiar Banca Mondială recunoaște că România ocupă un loc de frunte în Europa în privința exportului de grâne…așadar nu este bine! Implementarea directivelor comisarilor bolșevici ai Băncii Mondiale înseamnă implicit falimentarea fermierilor, scumpirea și mai accentuată a produselor alimentare autohtone, în cele din urmă înlocuirea totală a acestora cu substitute din import.

Desigur, aceeasi Bancă Mondială se arată preocupată de faptul că România încă mai exploatează zăcămintele de cărbuni, că încă nu are destule mașinuțe electrice și că în general, țara noastră decimată în mare parte de cam tot ce înseamnă industrie, ar trebui să renunțe total la ea…în numele combaterii încălzirii globale! În numele colonizării totale, spun eu. În final, în numele adevărului, mai adăugăm că acestă Banca Mondială care are ca „obiectiv” așa-zisa sprijinire a economiei statelor, a finanțat supermarketurile Lidl și Kaufland, deținute de Schwarz Group din Germania, cu 900 milioane de dolari, pentru extinderea în Europa Centrală și de Est…desigur, pentru combaterea încălzirii globale și sprijinirea economiilor naționale…uitând atât „amănuntul” redeschiderii minelor de cărbuni din Germania, cât și faptul că nemții nu cultivă cereale în Alpii Bavarezi”, arată MN.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare