Cozmin Guşă, ironic: Kavalec și Cileacu, două “competențe” mediatico-diplomatice

„Kavalec și Cileacu, două “competențe” mediatico-diplomatice. Vor primi like-uri îndeosebi de la armata amazoanelor lui Geoană, condusă de către “Mihaela dragostea mea”!”, scrie, pe Facebook, analistul politic Cozmin Guşă.

Ambasada Germaniei în România s-a alăturat susținătorilor Cristinei Cileacu, vedeta Digi24 ironizată pe internet după o filmare în Israel, scrie r3media.ro.

În mesajul postat pe Facebook, Ambasada Germaniei salută profesionalismul Cristinei Cileacu și spune că jurnalista  „relatează serios de oriunde”.

„Exact așa este! România se poate mândri că are jurnaliști profesioniști precum Cristina Cileacu, care relatează serios de oriunde, oricât de dificile ar fi condițiile!”, transmite Ambasada Germaniei.

Reamintim că Ambasada SUA a transmis, miercuri, un mesaj de susținere, sărind în apărarea Cristinei Cileacu.

În mesajul de pe pagina oficială a instituției, Ambasada SUA la București a lăudat-o pe Cileacu, într-o română aproximativă, pentru „respectarea protocoalelor de siguranță” din Israel. Conform Ambasadei SUA, jurnaliștii precum Cileacu „susțin jurnalismul de calitate în fața dezinformării”.

Cristina Cileacu are legături mult mai profunde cu statul american. Recent, ea a absolvit International Visitor Leadership Program (IVLP), un program finanțat de Departamentul de Stat al SUA, destinat „actualilor și viitorilor lideri” din alte țări. Cei care participă la acest program sunt selectați de ambasadele SUA din țările respective și sunt „cultivați” pentru a întreține relații îndelungate cu omologii lor americani, informează siteul oficial al Departamentului de Stat.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare