Mihai Neamţu: Liderii UE sunt azi fericiți să exporte-n Africa nu creștinismul sau capitalismul, ci ideologia de gen sau promiscuitatea sexuală; prostia liderilor a surpat numeroase națiuni sau imperii, sigur DIGI 24, G4media și toată secta progresiștilor curcubeu o să vă spună că nu elitele conducătoare, ci oamenii de rând sunt astăzi de vină. De ce? Pentru că aleg normalitatea. Pentru că vor liniște și pace. Pentru că resping rânduielile împotriva firii

„În toată Europa, adevărul umblă cu capul spart. În Franța, asasinatele sângeroase ori decapitările cu iz jihadist nu mai șochează pe nimeni. Lumea bună pare că a obosit și elitele media sunt fie temătoare, fie resemnate. După susținerea arătată de lumea arabo-musulmană teroriștilor din Hamas, poliția din Germania a început arestările-n forță și deportările rapide”, scrie, pe Facebook, teologul Mihail Neamţu.

„În Suedia, orașe scandinave cândva plouate și liniștite înregistrează astăzi o alarmantă creștere a ratei violurilor. În ultimii zece ani, prin Lampedusa (o insulă pitorească a Mării Mediterane) au acostat ilegal peste un milion de africani.

Și ce ne spune propaganda oficială? Că hoardele barbare au venit în Europa pentru îmbogățirea noastră multiculturală. Prin matematică? Nu. Prin studiul legităților fizicii? Nicidecum. Prin valorile Evangheliei și etica muncii? Să fim serioși.

Care sunt eroii, sfinții ori geniile popoarelor cotropitoare, mă veți întreba.

Euclid sau Arhimede? Platon și Aristotel? Sfântul Augustin ori Dante Alighieri?

Try again.

Locuitorii Turnului Babel postmodern coboară din cocotier și pun mâna pe macetă ca să pedepsească Occidentul pentru colonialismul istoric, care datează de sute de ani. O revanșă binemeritată, spune Stânga radicală (și perfect masochistă).

Liderii UE sunt fericiți să exporte-n Africa nu creștinismul sau capitalismul, ci ideologia de gen sau promiscuitatea sexuală. De ce?

Nu mă întrebați. Prostia liderilor a surpat numeroase națiuni sau imperii. Caligula și-a făcut calul senator. Și secolul XXI european pare să fie veacul stupidității, al decadenței și al sinuciderii colective.

Evident, DIGI 24, G4media și toată secta progresiștilor curcubeu o să vă spună că nu elitele conducătoare, ci oamenii de rând sunt astăzi de vină.

De ce? Pentru că aleg normalitatea. Pentru că vor liniște și pace. Pentru că resping rânduielile împotriva firii.

Europa condusă de o adunare birocratică e în pragul unui colaps civilizațional. El ne va afecta pe toți: intelectuali sau muncitori, atei sau creștini, liberali sau conservatori, est-europeni sau vestici.

Dacă nu facem nimic, va fi plângerea și scrâșnirea dinților”, scrie Neamţu.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare