Gianina Șerban (AUR): În ultimii ani a devenit din ce în ce mai greu pentru români să trăiască în țară – acesta e rezultatul guvernărilor recente

Deputata Gianina Șerban (AUR) afirmă că în ultimii ani a devenit din ce în ce mai greu pentru români să trăiască în țară, iar acesta e rezultatul guvernărilor recente, culminând cu măsurile fiscale groaznice ale lui Ciolacu, un premier ce bagă mâna din nou în buzunarele românilor împovărându-i sau scăzându-le veniturile.
”Din nou, tristețe
La o primă vedere, din cercul de cunoștințe, 6 oameni au luat calea pribegiei în alte țări pentru a-și asigura o pâine pentru ziua de mâine, iar alte două mi-au transmis că iau în considerare varianta plecării. Copii plângând după bunicii care i-au crescut, le-au alinat durerile zi de zi și care azi nu le mai citesc povești, alte familii destrămate… Atât a putut statul român să le ofere…
În ultimii ani a devenit din ce în ce mai greu pentru români să trăiască în țară – acesta e rezultatul guvernărilor recente, culminând cu măsurile fiscale groaznice ale lui Ciolacu, un premier ce bagă mâna din nou în buzunarele românilor împovărându-i sau scăzându-le veniturile.
În loc ca România să își aducă oamenii acasă, să fie fericiți lângă ai lor pe meleagurile fantastice ale țării, îi alungă din nou.
Trist…
P.S. În imagine e fiul unui coleg ce-și conduce la aeroport bunicul care, după o viață de muncă în țară, își caută din nou o viață”, scrie Gianina Șerban pe Facebook.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare