Anca Alexandrescu: Brăila, primul judeţ în care atât PNL cât şi PSD au primit presa cu braţele deschise! Mai mult, primarul din Brăila şi preşedintele CJ au avut curaj să meargă la pas cu noi pe stradă câteva ore! Mare curaj astăzi când majoritatea politicienilor nu mai dau ochii cu românii!

„Dacă aş fi vizitat oraşul înainte de emisiunea de aseară, cu siguranţă aş fi fost subiectivă… Mă bucur că am rămas împreuna cu o parte din invitaţii mei să mergem la pas prin Brăila pentru că am descoperit că se întâmplă foarte multe lucruri bune! Uşor-uşor oraşul poate deveni o destinaţie de weekend!”, scrie jurnalista Anca Alexandrescu, pe Facebook.

„Sunt foarte multe lucruri care mai trebuie rezolvate… De la Spitalul judeţean, Lacul Sărat, investitii etc! Dar infrastructura trebuie sustinuta de la Bucuresti. Un lucru e cert! Nu am avut acel sentiment de oras prafuit, cu relicve comuniste, cu buticuri post decembriste, afise si bannere electorale! Si este primul judet in care atat cei de la PNL cat si cei de la PSD au primit presa cu bratele deschise! Mai mult, primarul din Braila si presedintele Consiliului judetean au avut curaj sa mearga la pas cu noi pe strada cateva ore! Mare curaj astazi cand majoritatea politicienilor nu mai dau ochii cu romanii! Am sa revin la Braila si cu emisiunea dar si cu copiii pentru a le arata tara lor! Vizitati Romania!”, scrie Anca Alexandrescu.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare