Un antreprenor român aleargă 14 ore în jurul sediului Guvernului, în semn de PROTEST față de noile măsuri fiscale

Cosmin Răileanu, un antreprenor român, a recurs la o formă inedită de protest față de noile măsuri fiscale, el alergând 14 ore în jurul sediul Guvernului din Piața Victoriei, scrie r3media.ro.

Intervalul ales pentru protest, adică 14 ore de alergat, nu este întâmplător. Cosmin Răileanu spune că 14 ore aleargă zilnic un antreprenor pentru afacerea lui, din care 10 ore alimentează cu bani statul român.

„Văd nedreptate în jurul meu și pentru asta am venit la Guvern să trag un semnal de alarmă printr-un efort de 14 ore de alergare în jurul acestuia.

Cred cu tărie că impactul noilor măsuri legislative îngrădește ireversibil spiritul antreprenorial.

Să nu ne uităm doar spre antreprenori, să ne uităm și spre ceilalți pentru că aceste măsuri vor impacta câteva milioane de români activi.

Cred că este momentul să ne transformăm cu toții și cred că se poate dacă avem principii sănătoase, nu doar în mediul antreprenorial, dar și în cel politic și guvernamental.

Pentru că un antreprenor transpiră zilnic muncind în medie 14 ore pentru afacerea lui, din care 10 ore alimentează cu bani statul”, a transmis, miercuri dimineața, pe Facebook, Cosmin Răileanu.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare