Mişcarea Naţională (MN): Respingem orice istorie străină impusă ca obiectiv ideologic de culpabilizare și supunere. Cunoașterea istoriei românilor înseamnă cunoașterea rezistenței milenare a unui Neam, înseamnă cunoașterea aliaților și inamicilor istorici, înseamnă manualul de supraviețuire al naţiunii, dar nu numai, ci și de glorie, a unor întregi generații, care de milenii, au mers cu Dumnezeu înainte pentru Biruința Neamului Românesc!

„Sub privirea din Ceruri a Sfântului Părinte Justin Pârvu, am continuat strângerea semnăturilor pentru introducerea Istoriei Românilor în locul materiei devenită obligatorie în liceu, ,,Istoria evreilor. Holocaustul”. Cerem un lucru firesc: Istoria Românilor, adică Istoria demnității naționale scrisă cu jertfă de Părintele Justin Pârvu, de toți Sfinții Închisorilor comuniste, Istoria Voievozilor, luptătorilor pentru Națiunea Română și a eroilor din războaie”, scrie, pe Facebook, Mişcarea Naţională (MN), formaţiunea condusă de Mihai Tîrnoveanu, fiind la la Mănăstirea Petru Vodă, din judeţul Neamţ.

„Cerem accesul tinerilor la acestă sursă de putere si legitimare identitară. Respingem orice istorie străină impusă ca obiectiv ideologic de culpabilizare și supunere. Cunoașterea istoriei românilor înseamnă cunoașterea rezistenței milenare a unui Neam, înseamnă cunoașterea aliaților și inamicilor istorici, înseamnă manualul de supraviețuire, dar nu numai, ci și de glorie, a unor întregi generații, care de milenii, au mers cu Dumnezeu înainte pentru Biruința Neamului Românesc!

Campania de strângere a semnăturilor este organizata de Mișcarea Națională și susținută de Asociația Calea Neamului si Frăția Ortodoxă Sfântul Mare Mucenic Gheorghe.

Avem și o petiție online. Vom ajunge de asemenea, cu ajutorul lui Dumnezeu, în cât mai multe locuri din țară cu listele de semnături. Asa să ne ajute Dumnezeu!”, subliniază MN.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare