Avocatul Piperea: „Facultățile de politică redevin, pe zi ce trece, fabrici sovietice de ideologii corecte politic. Matrițe pentru țesătorii, turnătorii și figurine de plastilină, precum și liste negre și “cordoane sanitare” de ținut la distanță conspiraționiști, deviaționiști, negaționiști și eretici care nu se informează doar din surse oficiale”

„Facultățile de politică redevin, pe zi ce trece, fabrici sovietice de ideologii corecte politic. Matrițe pentru țesătorii, turnătorii și figurine de plastilină, precum și liste negre și “cordoane sanitare” de ținut la distanță conspiraționiști, deviaționiști, negaționiști și eretici care nu se informează doar din surse oficiale și nu se adapă cu adevăr doar de la factcecări și șoptitori/ciripitori (aka wistleblowers) – iată cam ce anume se fabrică în aceste uzine sovietice”, scrie, pe Facebook, avocatul Gheorghe Piperea.

„Pe vremuri, uzina de acest tip se numea școala de partid și de stat Ștefan Gheorghiu și se identifica drept academie. Era o transunversitate.

Azi, noile transfacultăți se numesc Facultatea de Științe Politice sau SNSPA și se identifică drept arbiter elegantia în politică, deși sunt conduse de corupți dovediți de justiție (dar apărați de răspundere prin prescripție) care se situează fățiș în enorme și jenante conflicte se interese.

Ei, acești corifei ai ideologiei corecte politic, cică nu fac politică, dar zilnic emit opinii docte și rapoarte despre cât de nocivi sunt conspiraționiștii și populiștii, ratând intenționat realitatea prostocrației și cleptocrației actuale.

A, și să nu uităm: tipii care-s decani și rectori la asemenea temple ale științei politice fac bani din consultanță oferită statului, partidelor “nepopuliste” și tehnocraților eterni de gen Arafat sau Isărescu și emit sondaje “cum trebuie”, adică, așa cum vrea establishmentul politic și birocratic să viseze. A se scuti, bre, proletcultiștilor”, scrie Piperea.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare