Cozmin Guşă: Cancelarul Scholz evoluează politic după un program impus de către SUA, lucru care îl descalifică, dar, odată cu el, este descalificată din acest motiv și Germania

„Nu-l declar azi „Omul Negru al Zilei” la Gold FM pe Scholz pentru că a luat masa cu Ciolacu și n-o fi acceptat să se plătească nemțește la final sau altceva, deși ar fi motive serioasă de analiză și a acestei întâlniri. Scholz a declarat altceva grav, anume faptul că e el nu vede necesară o încetare a focului în Gaza, deoarece crede că astfel Hamasul ar avea răgaz să achiziționeze armament în plus. Am citit știrea și m-am crucit. Pe unde, cum anume, de la cine să vină acest armament n-a explicat nimic cancelarul Scholz, că nici nu avea ce. Gaza este complet izolată, nu se pot livra arme și populația acolo este victima unui carnagiu. Cinismul acestui găgăuță al politicii europene este unul dictat. Scholz evoluează politic după un program impus de către SUA, lucru care îl descalifică, dar, odată cu el, este descalificată din acest motiv și Germania”, scrie, pe Facebook, analistul politic Cozmin Guşă.
„În baza acestui gen de comportament al lui Scholz, cancelarul țării ce avea rolul conducător în Uniunea Europeană, și observați că folosesc trecutul, adică a avut rolul conducător în Uniunea Europeană Germania, economia în spațiul Uniunii a decăzut grav în ultimii 2 ani, iar Scholz a asistat pasiv și probabil aprobator la distrugerea intenționată a Nord Stream ce asigura gaz ieftin pentru economia germană și în aval pentru cea a multor altor țări și domenii de activitate, generând astfel necompetitivitatea produselor noastre europene din pricina prețurilor de producție mari, iar pe cale de consecință migrarea multor mari afaceri în Statele Unite ale Americii, rezultând astfel șomaj și scăderea nivelului de trai la nivel european. Îl expun astăzi pe Scholz ca fiind un politician nociv, nu pentru că ar avea vreo consecință acest lucru referitor la popularitatea sa în Germania, care oricum e prăbușită, dar ca să pricepeți că un asemenea comportament, repet, de găgăuță cinic, are consecințe imediate și grave, puteți să încadrați prin comparație și comportamentul liderilor noștri politici și să acționați în consecință în ceea ce-i privește”, scrie Guşă.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare