Cozmin Guşă: Dezmăţ culinar la reuniunea unei organizaţii de cartier a PSD Cluj

Iată cum arată meniul regesc pregătit pentru conferința „Social-democrația în comunitate. Ce ne datorăm unii altora?”, la Grand Hotel Italia din Cluj. Organizația PSD Gheorghieni a pregătit un festin de pomină în vremuri de restricții bugetare și austeritate, scrie, pe solidnews.ro, analistul politic Cozmin Guşă.

În meniu există peste 17 feluri de mâncare, o gamă variată de băuturi fine, printre care: vol-au-vent cu salată de pui și mentă, tartine cu speck, salată de creveți cu citrice, stroganoff vită, butterfish alla mediterranea, ravioli cu ricotta și spanac în roată de parmezan, vin spumant Mionetto, cocktailuri variate.

Evenimentul a avut loc pe data de 12 noiembrie, de la ora 14:00, în Sala Venezia a Grand Hotel Italia, un hotel luxos de 5 stele. În cadrul conferinței au fost prezenți peste 400 de invitați, inclusiv lideri județeni din PSD din câteva alte județe din Transilvania. Printre invitații speciali s-au numărat Președintele Consiliului Național Politic PSD și Președinte PSD Cluj, Vasile Dîncu, Ministrul Digitalizării, Bogdan Ivan, și Monica Săsărman, secretar de stat în Ministerul Dezvoltării.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare