Iohannis s-a întâlnit cu secretarul de cabinet kenyan pentru… ministerul faunei sălbatice

Klaus şi Carmen Iohannis au ajuns, miercuri, în safari în Kenya, imagini cu vizita cuplului prezidențial român în Parcul Național Nairobi fiind date publicității de Kenya Wildlife Service, o organizație guvernamentală.

„Astăzi, secretarul de cabinet pentru Ministerul Turismului și Faunei Sălbatice, dr. Alfred Mutua, alături de directorul general al Kenya Wildlife Service, dr. Erustus Kanga, au avut onoarea de a-i găzdui pe distinsul președinte român Klaus Iohannis și pe Prima Doamnă Carmen Iohannis la Parcul Național Nairobi”, se menționează în anunțul transmis, pe Facebook, de Kenya Wildlife Service.

Anunțul a fost făcut în contextul în care cuplul prezidențial român se află în turneu în Africa, până în 23 noiembrie.

Potrivit Administrației Prezidențiale, acest turneu în Africa reprezintă primul demers politico-diplomatic la acest nivel din ultimii 30 de ani.

„Aceste vizite vizează relansarea relațiilor României cu continentul african, atât în relația directă a țării noastre cu statele africane, cât și ca parte a efortului comun de la nivel european, în contextul mai larg al nevoii de revigorare a relațiilor Uniunea Europeană – Africa în spiritul unui nou parteneriat”, se precizează în comunicatul transmis de Administrația Prezidențială.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare