George Simion, la Sibiu, în faţa casei lui Iohannis: „Faraoane, unde eşti? Eşti la safari cu Carmen în Africa, faraoane? Faci ocolul Pământului în 2 mandate și-ți bați joc de români? De ce nu ți-ai bate, doar, dacă te-au votat ca proștii… Faraoane, aici pe stradă la matale, vezi că s-a comis un jaf armat, în România asta educată și sigură pe care ai condus-o tu timp de 9 ani. Faraoane, ți-ai bătut joc de noi, faraoane, și românii sunt masochiști. Așa președinte, așa prim-ministru; tu și cu Ciolacu ați făcut țara asta praf!”

Trecând prin Sibiu, George Simion, liderul AUR, a arătat casa președintelui Klaus Iohannis, care este plecat într-o excursie de lux în Africa, împreună cu a sa soție, Carmen Iohannis, scrie solidnews.ro.

Iată care a fost mesajul ironic al lui George Simion, publicat pe rețelele sale de socializare:

„Faraoane, am venit aici la tine în Sibiu și nu ești acasă. Te-am căutat, te-am sunat, unde ești? Te caută liderul opoziției și tu nu ești acasă. Te-ai dus în safari cu Carmen, faraoane? Te-ai văzut cu Regele Simba acolo, al Zanzibarului? Faraoane, ce cauți tu acolo? Faci ocolul Pământului în 2 mandate și-ți bați joc de români? De ce nu ți-ai bate, doar, dacă te-au votat ca proștii…

Faraoane, aici pe stradă la matale, vezi că s-a comis un jaf armat, în România asta educată și sigură pe care ai condus-o tu timp de 9 ani. Faraoane, ți-ai bătut joc de noi, faraoane, și românii sunt masochiști. Așa președinte, așa prim-ministru; tu și cu Ciolacu ați făcut țara asta praf!

Faraoane, ai grijă acolo la lei, să-și accesorizeze doamna Carmen cureaua cum trebuie. Am zis corect? Nu știu dacă am zis corect. Doamna Carmen, vă rog să mă iertați, pentru noi, muritorii de rând, pentru români ăștia care n-au dreptul să vă zică nimic. Vizită plăcută în Africa! Vă așteaptă președintele Tanzaniei. Am înțeles că le-ați zis copiilor acolo, în Kenya, că e foarte greu, că sunteți președinte, nu mai aveți timp liber deloc. Să trăiască familia prezidențială!”

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare