Dan Vîlceanu: Ciolacu va prăbuși economia României, va sărăci românii și nimeni nu va putea să-l pună să plătească pentru că, spre deosebire de cei care fac evaziune fiscală, evazionistul bugetar Ciolacu își dă singur derogare de la legile României

Deputatul Dan Vîlceanu a lansat un atac dur la adresa premierului Marcel Ciolacu, pe Facebook, afirmând că acesta este „primul evazionist” al ţării.

„Dacă cei care fac evaziune fiscală ar putea să-și dea singuri derogări de la lege, în România acest fenomen nu ar exista, pentru simplul motiv că nu ar exista nicio încălcare a legii.

Există totuși un om care poate face asta și o face fără nici cea mai mică remușcare. Ciolacu nu respectă nicio lege care are legătură cu finanțele publice și pentru că poate, își dă singur derogări prin ordonanțe de urgență.

Fapta săvârșită de Ciolacu ar trebui să se numească evaziune bugetară, pentru că pur și simplu face ce vrea el cu banii românilor, fără să-i pese deloc de legile țării.

Sunt zeci de texte în ordonanțele lui Ciolacu unde o să găsiți derogări de la următoarele legi:

1. Legea 500/2002 privind finanțele publice

2. Legea 69/2010 privind responsabilitatea fiscal-bugetară

Dar o să găsiți și derogări de la următoarele legi:

1. Legea 360/2022 pentru aprobarea plafoanelor unor indicatori specificați în cadrul fiscal-bugetar pe anul 2023

2. Legea 95/2006 privind reforma în domeniul sănătății.

3. Legea 273/2006 privind finanțele publice locale

Ciolacu este mai ticălos decât toți evazioniștii din țara asta la un loc și faptele lui sunt mai grave decât toată evaziunea fiscală din România la un loc pentru că în urma faptelor lui Ciolacu țara noastră o să aibă de suferit grav și pe termen lung: creșterea economică va fi înăbușită, ratingul de țară va fi înrăutățit, România va plăti dobânzi tot mai mari, deficitul bugetar va crește, datoria publică va crește și mai mult, inflația o să revină pe trend crescător. În concluzie, atât țara cât și românii vor suferi.

Marcel Ciolacu va prăbuși economia României, va sărăci românii și nimeni nu va putea să-l pună să plătească pentru că, spre deosebire de cei care fac evaziune fiscală, evazionistul bugetar Ciolacu își dă singur derogare de la legile României”, a scris Vîlceanu.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare