Deputatul Graţiela Gavrilescu (PUSL): Din păcate, deseori, credinţa în Dumnezeu lipseşte din Palatul Parlamentului

Deputatul Graţiela Gavrilescu (PUSL) spune că, din păcate, deseori, credinţa în Dumnezeu lipseşte din Palatul Parlamentului.

„Am primit, la Parlament, vizita unui nou grup de locuitori ai orașului Băicoi, alcătuit, de această dată, din enoriași ai Parohiei Tufeni.

Le mulțumesc, și pe această cale, Părintelui Paroh Constantin Albu și primarului umanist Marius Constantin, care mi-au facilitat această adevărată bucurie!

Le mulțumesc și oaspeților mei, atât de tonici, de binevoitori și simpatici, care au știut să aducă optimismul, senzația de normalitate și, nu în ultimul rând, credința în Dumnezeu de care cred că, din păcate, deseori, Palatul Parlamentului duce lipsă!

M-am bucurat că această impresie mi-a fost împărtășită și de colega și prietena mea, doamna deputat PUSL Steluța Cătăniciu, care a fost încântată să cunoască astfel de OAMENI!

Vizita a continuat la Patriarhia Română și s-a încheiat la Mănăstirea Ghighiu, două destinații îndrăgite de noi.

Sper să am posibilitatea să invit și în viitor cât mai mulți prahoveni să vadă, cu ochii lor, Palatul Parlamentului!

Este, poate, dovada cea mai bună a potențialului creativ al acestui popor din care ar trebui să fim mândri că facem parte”, scrie, pe Facebook, deputatul Gavrilescu.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare