Mugur Ciuvică: Iohannis nu a luat cu el oameni de afaceri români pentru că toţi cei care au avut afaceri cu Africa ori sunt acum în puşcărie, ori se ascund prin alte ţări

Klaus Iohannis efectuează un turneu în Africa sub pretext economic, dar nu a luat cu el niciun om de afaceri. Despre acest subiect au vorbit Bogdan Chirieac și Mugur Ciuvică la DC News și DC News TV.

„Eh… economic… Oamenii de afaceri au vreo problemă în a face afaceri cu Africa? N-au. Unii au și încercat să facă afaceri cu Africa, dar statul de drept i-a băgat la pușcărie. Și cred că s-au lăsat de asta, dar nu știu sigur dacă s-au lăsat. Erau câțiva, Tender fiind unul dintre ei. Mai era și Radu Mazăre. Acum e la pușcărie. Alții nu știu ce au mai pățit, unii se mai ascund prin alte țări, cum ar fi Frank Timiș sau Buzăianu”, a zis Mugur Ciuvică.

„Iohannis s-o fi gândit… „băi, nene, să mai bag niște oameni de afaceri la pușcărie? Mai bine nu… lasă-i să stea liniștiți în România””, a mai spus Mugur Ciuvică.

„Aaa… în sfârșit… am înțeles! Știam că dacă vă voi întreba pe dumneavoastră, îmi veți da răspunsul. Deci președintele a plecat fără fir de om de afaceri în Africa tocmai pentru ca oamenii de afaceri să nu ajungă la pușcărie, așa cum s-a întâmplat până acum”, a zis Bogdan Chirieac.

„… Sau să trebuiască să emigreze, să se ascundă…”, a continuat Mugur Ciuvică în stilul său caracteristic, scrie dcnews.ro.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare