Senatorul Diana Şoşoacă: Dragi jurnalişti unguri, nu ar trebui să vă mire succesul nostru pe teritoriul Ungariei, pentru că acest teritoriu este liber pentru că românii l-au eliberat! Vă mai aduceti aminte de opincile de pe Parlamentul din Budapesta?

„Dragi jurnalişti unguri, nu ar trebui să vă mire succesul nostru pe teritoriul Ungariei, pentru că acest teritoriu este liber pentru că ROMÂNII L-AU ELIBERAT! Vă mai aduceti aminte de opincile de pe Parlamentul din Budapesta? Eee, atunci sa realizati ca este o continuare a acestei normalitati impusă de români, atunci când „era să nu mai fiți”!”, scrie, pe Facebook, senatorul Diana Şoşoacă.

„Israelul nu a fost prejudiciat, ci a avut aceeași situatie ca si România, ba mai mult, a fost avantajat pentru ca la cât ne urâți pe noi, românii, au avut parte de sprijin mai mult decat oricand. Si nu v-a oprit nimeni sa umpleti stadionul sa urlati cât va țin plămânii Israel. Oricum nu faceau nimic, asta le este valoarea. Si daca erau atat de iubiți de propriul popor, se urca poporul evreu in avioane si umplea stadionul si străzile, asa cum fac când se duc săptămânal la shopping si cazinouri prin toata România sau când se duc sa danseze prin Ucraina in toiul razboiului. Si daca nu aveau chef de razboi, ci de sport, opreau razboiul, si omorau teroristii in liniște, ca au ditai serviciile pregatite pentru asta, nu era nevoie sa omoare atâția palestinieni. Dumnezeu nu doarme! Bravo, România! Hagi, show must go on!”, scrie Şoşoacă.

Reacţia acesteia vine după ce unele publicaţii de la Budapesta au susţinut că alta ar fi fost soarta meciului de fotbal Israel – România, disputat sâmbătă seara în Ungaria, la Felcsut, dacă acesta ar fi avut loc la Tel Aviv, cu zeci de mii de fani israelieni în tribune.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare