Asociaţiile Calea Neamului, Frăţia Ortodoxă „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe”, Mişcarea Naţională şi alte organizaţii anunţă că vor fi prezente la Sfântu Gheorghe (jud. Covasna) de Ziua Naţională a României, 1 Decembrie

„Un român din Covasna ne cheamă la Sfântu-Gheorghe de 1 Decembrie! Gheorghe Samoilă, liderul Filialei Covasna Calea Neamului, ne spune simplu: fraților, nu ne lăsați singuri aici! Istoria marilor bătălii pentru Arcul Intracarpatic, Linia Întâi a luptei identitare pentru Transilvania ne-a spus la fel”, scrie, pe Facebook, Mihai Tîrnoveanu, liderul partidului Mişcarea Naţională (MN).

„Nu, nu am putut fi nepăsători niciodată la chemarea fraților noștri și nu, nu am lăsat niciodată Inima Țării să bată singură printre cei de alt sânge și altă credință.

Răspundem Prezent la Sfântu-Gheorghe, Calea Neamului, Frăția Ortodoxă Sfântul Mare Mucenic Gheorghe și Mișcarea Națională împreună cu toți românii din Țară care cred din adâncul sufletului că umărul lor este de folos aici, unde este în plină desfășurare politica maghiară pentru obtinerea autonomiei teritoriale pe criteriu etnic, obiectiv antinational susținut și finanțat direct de către Ungaria prin guvernul Viktor Orban.

Prezența românilor din celelalte zone ale țării aici, măcar cu prilejul sărbătorilor naționale, are obiectivul strategic național de a descuraja, stopa, celălalt obiectiv, străin.

Pornim campania pentru 1 Decembrie la Sfântu-Gheorghe. Va fi, vă asigur, o Zi Națională în Inima Țării, atât de frumoasă, încăt nu o veți uita niciodată.

Ne întâlnim din toată Tara, la ora 13, în fața Catedralei Ortodoxe din Sfântu-Gheorghe.

Cu Dumnezeu înainte pentru Biruința Neamului Românesc!”, scrie Tîrnoveanu.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare