Senatorul Diana Şoşoacă: „Voi depune mărturie cu cea mai mare plăcere împotriva criminalilor care, cu vaccinurile lor, au omorât peste 65.000 de români şi alte mii mor acum, din cauza efectelor adverse”

Senatorul Diana Şoşoacă, liderul SOS România, spune, pe Facebook, că va depune mărturie „cu cea mai mare plăcere împotriva criminalilor care, cu vaccinurile lor, au omorât peste 65.000 de români şi alte mii mor acum, din cauza efectelor adverse” ori au rămas cu sechele grave şi au probleme serioase de sănătate. 

„CRIMINALILOR, MINȚIȚI PÂNĂ CRĂPAŢI! SI DOVADA STAU INTERPELARILE SI INTREBARILE PE CARE VI LE-AM ADRESAT, CELE MAI MULTE DIN TOT PARLAMENTUL ASTA DE TRADATORI SI CRIMINALI, SI RĂSPUNSURILE PE CARE MI LE-ATI DAT! TOATE DECIZIILE AU FOST VOTATE DE VOI TOTI!

Ti- aduci aminte, Voiculescule, cand te-am prins la Spitalul Marius Nasta si ai fugit ca un infractor? Sa te uiti pe fisa mea de Senator sa vezi ce răspunsuri semnai? ESTI VINOVAT PANA IN GAT! VOI DEPUNE MARTURIE IMPOTRIVA VOASTRA CU CEA MAI MARE PLACERE, CRIMINALILOR! ATI OMORAT PESTE 65.000 DE OAMENI! PLUS MII CARE MOR ACUM DIN CAUZA EFECTELOR ADVERSE!

V-am formulat sute de plangeri penale pt aceste cheltuieli din bugetul statului si pentru crimele din pandemie, unele dintre ele stau la baza anchetelor de acum, criminalilor!

Citu si voi toti ati omorat oameni! De Arafat cel care lua hotărârile cu voi nu ziceti nimic? Sau v-au interzis servciile din spatele lui sa vorbiti, nemernicilor! Dar Rafila, Cercel, Mahler, Ghiorghiță, nu erau ma desteptii planetei care împreună cu voi urlau dupa serul ucigas si il administrati prin piete cu mici si bere? Dar Orban si sleahta lui de ucigasi? Bai nemernicilor, eram in strada zilnic si urlam la voi sa incetati cu serul „vietii” si sa va opriti din omucideri! Mii de ore pe live stau dovada si cenzura voastra impotriva mea, violentele voastre impotriva mea in Parlament, nemernicilor!

Ciolacule, ce tupeu ai sa intrebi de ce nimeni nu a spus nimic! Mincinoșilor si tradatorilor! Criminalilor! Esti unul din cei care a votat legile plandemice 55 si 136/2020, si restul pt plata injecțiilor ucigase, ati fost cu mine in Parlament si urlam la voi nonstop sa va opriti din macel si va ceream socoteala pt banii pe vaccinurile ucigase si ai tupeu sa spui acum ca nu a zis nimeni nimic????

BAI, MIZERIILOR, ATI OMORAT OAMENI, NENOROCIȚILOR! SUNTETI ORGANIZATIE TERORISTA SI AVETI TUPEU SA SPUNETI CA NIMENI NU V-A ATRAS ATENTIA?

ESTI PE TOATE LIVEURILE MELE DIN PLENURILE COMUNE IN CARE CEREAI PARLAMENTARILOR SA SE VACCINEZE!

M-ATI AMENDAT CU PESTE 30.000 EURO, MI-ATI BAGAT BARBATUL IN PENAL PENTRU CA SI-A APARAT NEVASTA, PARLAMENTAR, IN PROPRIUL CABINET, IN PROPRIETATEA EI, MI-ATI NENOROCIT COPIII, MI-ATI LUAT TOT CE AVEAM, MI-ATI FACUT IMAGINEA PRAF PE TOATE TV SPAGUITE DE VOI, SI ATI COMANDAT EXTERMINAREA MEA POLITICA SI CIVICA SI AI TUPEU SA FACI PE NEVINOVATUL?

BAI, MINCINOSULE, CIOLACULEEE, ERATI CU TOTII LA GUVERNARE, HOTARATI TOTI IN PARLAMENT CUM SA CUMPARATI VACCINURI SI SA OMORATI OAMENII SI AI TUPEUL SA FACI PE NEVINOVATUL????

CRIMINALILOR! NU MAI AVETI PIC DE DUMNEZEU, NEMERNICILOR, IUDELOR, MINCINOSI ORDINARI (tii minte cine a zis asta si vezi cui se potriveste?).

Cum sa ai tupeul asta de interlop sa întrebi despre ceea ce tu ai votat la zece maini?

LA PUȘCĂRIE, CRIMINALILOR SI HOTILOR!”, scrie Diana Şoşoacă.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare