Piperea: „Credeați că scăpăm? Nț. Mai cumpărăm 40 de milioane de doze de vakseen, destinate “prevenției” unei variante a virusului care nu mai există, omicron. Ne costă încă 1 (un) miliard de euro. În plus, o să ne coste 100 de milioane de euro distrugerea serului neutilizat și ne-donat (35 de milioane de doze). Aici nu merge cu aruncatul banilor/lăturilor pe fereastră. Aici e nevoie de proceduri ecologice stricte și scumpe”

„Credeați că scăpăm? Nț. Mai cumpărăm 40 de milioane de doze de vakseen, destinate “prevenției” unei variante a virusului care nu mai există, omicron. Ne costă încă 1 (un) miliard de euro. În plus, o să ne coste 100 de milioane de euro distrugerea serului neutilizat și ne-donat (35 de milioane de doze). Aici nu merge cu aruncatul banilor/lăturilor pe fereastră. Aici e nevoie de proceduri ecologice stricte și scumpe”, scrie, pe Facebook, avocatul Gheorghe Piperea, proaspăt membru AUR.

„Nu sunt bani de pensii și de salarii ale profesorilor și de compensări la prețurile energiei? Păi, uite un motiv.

PS Mă uit uluit la A3. Vorbește cam în aceiași termeni pe care acum 2 ani îi numea “conspiraționiști”… Eu, de exemplu, eram ștampilat ca atare doar pentru că spuneam acum 2-3 anii ceea ce spun azi “jurnaliștii”. E clar, ordinele s-au schimbat.

PPS Între o teorie a conspirației și adevăr e o diferență de 6 luni. Hai doi ani, în cazuri cu mai multe zeci de mahări care fură cu vagonul împreună. Din banii și munca noastră”, scrie Piperea.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare