După Lasconi, şi Ciucă mărturiseşte: Am fost la Referendumul pentru Familie şi am votat în favoarea familiei tradiţionale

După scandalul generat de Elena Lasconi pe tema familiei tradiționale, Nicolae Ciucă declară că și el a votat „da” la referendumul din 2018, scrie evz.ro.

Nicolae Ciucă a evitat inițial să menționeze dacă a votat „da” la referendumul pentru familia tradițională din 2018.

Liderul PNL a invocat ideea că nici nu putea vota altfel, având în vedere că face parte dintr-un partid cu valori bine definite: familia, credința în Dumnezeu și patriotismul.

PNL este un partid istoric și identitar al României. Valorile lui sunt foarte bine definite – familia, credința în Dumnezeu și patriotismul, legătura de patrie. Cum aș fi putut să votez? Eu am votat pentru familia tradițională, voi vota oricând, și îmi voi educa și copiii și nepoatele”, a declarat Ciucă, joi, la digi24.

În continuare, fostul premier a punctat că nu e nevoie să modificăm Constituția. Mai ales având în vedere că românii și-au exprimat dorința în 2018 în acest sens.

Inițiativa a vizat înlocuirea sintagmei „între soți” din art. 48, alin. (1) al Constituției cu una mai restrictivă, „între un bărbat și o femeie”. Referendumul a eșuat, întrucât nu a fost atins pragul de validare.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare