Lovitură cruntă: Viorica Dăncilă renunţă la consilierii lui Liviu Dragnea

Preşedintele interimar al PSD, Viorica Dăncilă, renunţă la consilierii israelieni cu care a lucrat fostul lider al partidului, Liviu Dragnea, motivul principal fiind rezultatul la alegerile europarlamentare.

„Am reziliat contractul cu consilierii israelieni. Toate contractele PSD sunt suspendate”, a declarat Viorica Dăncilă pentru Europa Liberă.

Premierul a cerut în partid realizarea unui audit intern pentru a se afla care este situația financiară şi totodată vrea să vadă ce clauze au contractele semnate în numele partidului, de ce cine au fost semnate și dacă acestea pot să fie reziliate.

  • Colaborarea PSD cu firma de consultanță condusă de Asaf Eisin a început în 2016, la cererea lui Liviu Dragnea. Consultanții au fost considerați artizanii victoriei de la parlamentare, când partidul a înregistrat un scor istoric.

 

  • Asaf Eisin a lucrat de-a lungul timpului pentru președintele Serbiei, Alexandr Vucic, dar și în campaniile electorale din Israel. Eisin a fost angajat, în 2015, de Yitzhak Herzog, liderul Partidului Muncii, contracandidat al lui Benjamin Netanyahu.

Liderii social-democrați se întâlnesc începând de vineri la Neptun pentru a discuta strategia pentru perioada următoare. Invitația a fost lansată de premierul Viorica Dăncilă, iar președinții de organizații și parlamentarii au fost invitați la hotelul Doina. Întâlnirea are un caracter informal, ea având loc cu o săptămână înaintea Congresului extraordinar al PSD, programat pentru 29 iunie la Sala Palatului din București.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare