Anca Alexandrescu: În acest moment aruncăm la gunoi vaccinuri cât valoarea unui spital construit de la zero!

„În acest moment aruncăm la gunoi vaccinuri cât valoarea unui spital construit de la zero! Vă spun diseară şi dacă România va mai cumpăra vaccinurile pe care nu le mai foloseşte nimeni!”, scrie, pe Facebook, jurnalista Anca Alexandrescu.

„Între timp am mai câştigat un proces împotriva CNA! Se anulează o amendă pentru două emisiuni în care am vorbit despre efectele secundare ale vaccinurilor!
Admite cererea de chemare în judecată formulată de reclamanta S.C. GEOPOL INTERNAŢIONAL S.R.L. în contradictoriu cu pârâtul CONSILIUL NAŢIONAL AL AUDIOVIZUALULUI. Anulează Decizia nr. 176/21.02.2023. Obligă pârâtul la plata către reclamantă a sumei de 50 de lei cu titlu de cheltuieli de judecată – taxă judiciară de timbru. Cu recurs în termen de 15 zile de la comunicare, cererea urmând a se depune la sediul Cur?ii de Apel Bucureşti – Secţia a VIII-a Contencios administrativ şi fiscal. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei, azi, 24.11.2023. Document: Hotarâre 24.11.2023
Mulţumesc avocaţilor care ne reprezintă pentru toată munca lor extraordinară!”, precizează Alexandrescu.
În altă ordine de idei, jurnalista are o postare extrem de dură la adresa ministrului Justiţiei, Alina Gorghiu: „Ce ai făcut Alina Gorghiu? Pai nu ziceai tu ca ii aduci pe toti? Ca nu mai pleaca niciunul! A fugit si asta de sub nasul tau de data asta! Apropo! Cine l-a adus pe Câţu în PNL? Tu? Ah şi cine era consilierul lui cel mai apropiat? Soţul? De asta tragi tare să fugi la Bruxelles? Lasă ca te salvează “tăticul” si de data asta, nu?”, spune Alexandrescu.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare