CTP: Primarul Cherecheş a trecut prin frontierele României ca prin turnicheții de la supermarket

„Care Schengen? În care Schengen vrem să tot intrăm, de vreme ce primarul Cherechereș este a nu mai știu câta persoană condamnată sau condamnabilă la ani de pușcărie cu executare care se ușchește din țară trecând prin frontierele României ca prin turnicheții de la supermarket?”, se întreabă, pe Facebook, jurnalistul Cristian Tudor Popescu.
Aşa cum se ştie, primarul Cătălin Cherecheş, condamnat definitiv la 5 ani de închisoare pentru corupţie, a fost dat în urmărire de Poliţie, după ce nu a fost găsit la domiciliu pentru punerea în executare a mandatului emis de instanţă.

Curtea de Apel Cluj a respins, vineri, apelul primarului şi a menţinut sentinţa dată în februarie 2022 de Tribunalul Cluj, fiind modificate doar câteva dispoziţii privind pedeapsa complementară, respectiv a fost mărită de la 4 la 5 ani perioada în care Cherecheş are mai multe interdicţii (să fie ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice, de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat, de a ocupa funcţia de primar).

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare