Cozmin Guşă: Emil Boc a fost trimis de „rezerviştii” lui Coldea la „instructaj” în SUA, ambasadoarea Kavalec a fost mesagerul; misiunea e să-l „picteze” pe acolo pe Ciolacu în culori sumbre, înainte de vizita acestuia, bineînţeles, totul în favoarea lui Geoană

„Mulți clujeni s-au întrebat cum de a ratat deschiderea târgului de Crăciun primărașul lor Emil Boc, care de obicei se laudă și că soarele răsare la Cluj mai luminos, prin contribuția lui. Ei bine, având în vedere degringolada din PNL și lipsa unui candidat potent, rezerviștii lui Coldea, ce-l au în soldă și pe Boculeț, i-au organizat o vizită acestuia la Washington, începând de alaltăieri”, scrie, pe Facebook, analistul politic Cozmin Guşă.

„Ca să fie și mai credibil că astfel se influențează jocul politic din 2024, mesagera a fost aleasă să fie cineva pe măsura lui Boc, adică ambasadoarea Kavalec. Desigur că rezerviștii s-au forțat să reușească ajungerea lui Boc în America înaintea celei a lui Ciolacu, programată în Decembrie, iar micuțul fost UTC-ist să poată astfel să-l picteze pe premier, actualul partener de guvernare, în culori sumbre, Operațiune pe care ei au calculat-o să fie în avantajul final al omului lor, Mircea Geoană. De-altfel, la cina festivă organizată vineri, de după lansarea cărții lui Geoană, însuși Vasile Dîncu, ideologul securiștilor de la Cluj, l-a anunțat mândru pe soțul Mihaelei despre noul serviciu pe care UM-ul lor îl prestează pentru el, prin intermediul agentului Boc”, scrie Guşă.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare