Senatorul Diana Şoşoacă: „Începe căderea totală a României! În momentul în care nu va mai funcţiona nimic, cei care sunt la putere, şi nu trădătorii noștri care se fac a fi conducători, vor acapara tot şi ne vor înlocui! Distribuţia, întreţinerea a tot ceea ce mai avem nu se mai face de firme de stat, ci de străini. Nu le poţi da ordine ce să facă. Aşa că vor acţiona când şi dacă vor”

„Începe căderea totală a României! În momentul în care nu va mai funcţiona nimic, cei care sunt la putere, şi nu trădătorii noștri care se fac a fi conducători, vor acapara tot şi ne vor înlocui!”, scrie, pe Facebook, senatorul Diana Şoşoacă, liderul partidului SOS România.

„Distribuţia, întreţinerea a tot ceea ce mai avem nu se mai face de firme de stat, ci de străini. Nu le poţi da ordine ce să facă. Aşa că vor acţiona când şi dacă vor. A fost o vară fierbinte, iar compania de electricitate ştia că are deficienţe, putea să intervină. Nu a intervenit conştient. Pentru că trebuia să vină iarna, o iarnă care va anihila pe bucăţi spiritul şi proprietatea românilor! DORMI IN PACE, ROMÂNIA! STRĂINII LUCREAZA PENTRU EI, JECMANINDU-TE PE TINE! RUȘINE VOUĂ TUTUROR, CARE STATI SI NU ACȚIONAȚI! VOI SUNTETI CEI CARE PUTEATI SA SALVAȚI TARA ASTA! O MÂNĂ DE OAMENI MAI LUPTă, O MÂNĂ DE OAMENI SE MAI SACRIFICĂ, ÎN TIMP CE ALTII ÎŞI FAC ARANJAMENTE POLITICE TELEVIZATE! S.O.S ROMÂNIA LUPTĂ ŞI VĂ CHEAMĂ LA LUPTĂ! ESTE TOTUL SAU NIMIC!”, scrie senatorul Diana Şoşoacă.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare