Cristoiu: Cîţu plăteşte acum slugărnicia specifică politicianului român în faţa „stăpânului”; ar fi bine să plătească chiar cu ani de închisoare

Ion Cristoiu spus, în Jurnalul său video, că Florin Cîțu este victima slugărniciei față de Ursula von der Leyen, care a luat vaccinuri în numele Uniunii Europene și apoi „l-a vârât pe gât” românilor, scrie gandul.ro.

„Sigur că e o posibilitate, când regina a comandat cât i-a trecut prin căpușorul ei, sprijinitor al poneiului…s-a trezit că: am comandat și n-am bani să le dau (n.r. companiilor farmaceutice) și, atunci, a sunat la Cîțu sau cine-o fi fost și le-a spus: luați! Deci, Cîțu plătește și bine ar fi să plătească, chiar cu ani de închisoare, această chestiune tipică politicianului român”, spune Cristoiu.

În ceea ce privește acuzațiile care i se aduc fostului premier, Cristoiu consideră „inimaginabil” faptul că România a cumpărat mult mai multe doze de vaccin, decât avea nevoie. Fapta de care este acuzat Cîțu depășește proza lui Nikolai Gogol, crede Ion Cristoiu.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare