Senatorul Diana Şoşoacă, despre situaţia lui ÎPS Teodosie: Asistăm la răzbunarea BOR şi a politicului pe unicul luptător al Bisericii din pandemie

Senatorul Diana Şoşoacă spune, pe Facebook, că anunţul DNA privind anchetarea ÎPS Teodosie reprezintă de fapt răzbunarea BOR şi a politicului pe unicul luptător al Bisericii din pandemie.
Liderul partidului SOS România spune că ierarhia BOR se simte ameninţată de solicitarea ÎPS Teodosie ca Arhiepiscopia Tomisului să fie ridicată la grad de mitropolie şi afirmă că foarte mulţi români îl doresc pe ÎPS Teodosie în locul lui PF Daniel.
„MANIPULAREA DNA, FILMĂRI PLĂTITE LA COMANDĂ ŞI SCOASE DIN CONTEXT, IMPLICAREA POLITICULUI ÎN DISTRUGEREA BISERICII ŞI CREDINŢEI! RĂZBUNAREA BOR ŞI POLITIC PE UNICUL LUPTĂTOR AL BISERICII DIN PANDEMIE! VIN ALEGERILE! LUPTA SE ÎNTEŢEŞTE! ARESTAȚI PATRIOŢII!”, scrie senatorul Diana Şoşoacă.
Arhiepiscopul Tomisului IPS Teodosie a negat că este urmărit penal, spunând că „se fac niște verificări”, dar „nu există probe”, scrie hotnews.ro.

 

„Nu e nicio urmărire. Se fac niște verificări. Nu există probe, nu e nicio urmărire. Eu nu știu de așa ceva. Nu umblu cu supoziții, nu mă interesează ce este. Eu știu că nu este nicio problemă”, a spus ÎPS Teodosie, la Antena 3 CNN.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare