Ghinea: „Securiştii Iohannis, Hellvig, Ciucă, Gheorghiță au crezut că cine se ocupă de vaccinare va fi erou salvator; atunci s-au băgat în față, acum se ascund ca şobolanii”

USR a găsit vinovații în scandalul vaccinurilor achiziționate fără număr în pandemie: securiștii, în frunte cu Iohannis, Hellvig, Ciucă, Gheorghiță. Într-un material publicat pe siteul Digi24, fostul ministru Cristian Ghinea denunță militarizarea acțiunii contra Covid 19 și acuză PSD și AUR că s-au cățărat pe cadavre, scrie inpolitics.ro.

”În România, criza sanitară a mai introdus un narativ: al securiştilor, al specialilor, al crizaților cu ceafă şi pulan, al băieților care cred că ei trebuie să decidă indiferent de ce se votează” afirmă Ghinea.

”Țara din UE unde coordonarea a fost cel mai militarizată, cea mai secretizată, are rata de vaccinare cea mai mică. Au pus securiştii Iohannis, Hellvig, Ciucă, Gheorghiță mâna să fie şefi. A ieşit prost. Securismul e incompatibil cu rațiunea, cu bunul simț. Cu eficiența.(…)

Cel mai iresponsabil premier din vremurile moderne, Ciolacu, bolboroseşte isteric despre rate ale morbidității record în România, folosind şi cifre false şi cuvântul greşit. Securiştii au dispărut ca măgarii în ceață. Şi nu cred că ne aşteptam ca securiştii noştri cei de toate zilele să stea când vine furtuna. Iohannis, Hellvig, Ciucă, Gheorghiță au crezut că cine se ocupă de vaccinare va fi erou salvator. Atunci s-au băgat în față. Acum se ascund ca şobolanii.

”Securiştii au închis vaccinarea cu doar 42%. Foarte puțin. Partidele morții AUR – PSD s-au cocoțat pe cadavre. Securiştii au condus prost(…) Ciucă, Hellvig – toți epoleții au avut grija asta, ei și familiile lor să scape, să se bage în față, cum se băgau la magazinele speciale pe vremea lui Ceaușescu, când eram toți egali, dar ei mai egali. Specialii și familiile lor să scape ei. Asta e vomitiv și asta trebuie lămurit. Şi totuşi, totuşi, în ciuda istericilor, în ciuda bărbaților verzi tradiționali, dar iubitori de Miss Buzău pe contracte cu statul, în ciuda securiştilor care au spălat putina când e vorba de răspundere, în ciuda acestor flageluri publice, totuși, 8 milioane de români s-au vaccinat(…) Ei sunt România bunului simț. Cei care au făcut România ar fi mândri de noi”, mai scrie useristul.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare