Dăncilă, la Congresul PSD: Mă angajez că vom face o autostradă cap-coadă; Este momentul nostru să dovedim că suntem echipa cu cele mai bune soluţii

Premierul și preşedintele interimar al PSD, Viorica Dăncilă, a declarat, sâmbătă, că PSD a avut guvernările cu cele mai bune rezultate pentru români şi este momentul actualei echipe a partidului să dovedească faptul că are cele mai bune soluţii, angajându-se ca în actuala guvernare o să fie construită „o autostradă cap-coadă” şi nu va mai tolera niciun fel de întârziere în acest sens.

  • „Este momentul nostru să dovedim încă o dată că suntem echipa cu cele mai bune soluţii. Mai mult ca oricând, este timpul ca PSD să demonstreze că are forţa să răspundă corect aşteptărilor din societate. (…)

Vom avea dezbateri de substanţă, constructive, transparente şi îmi doresc ca acestea să aibă loc sub semnul decenţei, respectului şi bunei credinţe. (…) Istoria ultimilor 30 de ani ne arată că PSD a avut guvernările cu cele mai bune rezultate pentru români şi de fiecare dată am fost nevoiţi să reparăm ce au distrus alţii, să eliminăm nedreptăţile făcute oamenilor, să aducem stabilitate în viaţa românilor, să reconciliem partenerii sociali”, a spus Dăncilă la congresul extraordinar al PSD.

Viorica Dăncilă a declarat, sâmbătă, la congresul PSD, că se angajează ca în actuala guvernare să fie construită „o autostradă cap-coadă” şi nu va mai tolera niciun fel de întârziere în acest sens.

„Guvernarea nu a fost perfectă, dar a fost eficientă. Avem motive sa fim mândri de ce am realizat. Românii nu au timp sa aştepte. Românii au nevoie de investiţii (…). Mă angajez că vom face o autostradă cap-coadă. Am demarat deja analiza să vedem care este proiectul pliat pe aşteptările românilor. Nu voi mai tolera niciun fel de întârziere!”, a spus Dăncilă.

Premierul s-a referit şi la proiectele deja demarate, parteneriatele public-privat pentru autostrăzile Ploieşti-Braşov şi Târgu Neamţ – Iaşi.

Legat de fondurile europene, Dăncilă a subliniat că a preluat guvernarea de la tehnocraţi cu „zero absorbţie”, iar acum s-a ajuns la 30%.

„Obiectivul nostru principal, să aducem mai mulţi români în clasa de mijloc, produce deja efecte, dar el trebuie continuat”, a afirmat Dăncilă.

 

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare