Eugen Teodorovici, la Congresul PSD: Ce vrea fiecare ministru e dorință, ce vrea ministrul de Finanțe e putință! – Întotdeauna sprijinul e la Finanțe!

Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici,  candidează pentru funcția de președinte executiv PSD. În discursul său a precizat că – ”Ce vrea fiecare ministru e dorință, ce vrea ministrul de Finanțe e putință! – Întotdeauna sprijinul e la Finanțe!”

  • ”Am luat câteva hârtii cu mine, am făcut un discurs pentru ziua de ieri din suflet, doar vroiam să spun că le-am luat cu mine totuşi pentru a mă simţi poate mai sigur. (…) Eu spun lucruri aşa cum le simt eu poate asta e una dintre marile mele greşeli în viaţă că am crezut cu tărie şi voi crede, în continuare, indiferent ce se va întâmpla astăzi, mâine şi până la finalul vieţii mele.

Nu am să schimb niciodată principiile sănătoase aşa cum cred eu. Cer scuze tinerilor colegi care au muncit acum pentru a reface buletinele de vot prin adăugarea numelui meu şi pentru care vreau să vă mulţumesc măcar pentru şansa dată astăzi de a vorbi în faţa congresului, congres de la care un fost preşedinte al nostru, al partidului spunea, şi eram foarte mândru recunosc acum câţiva ani, că singurul om în această ţară, singurul român care a crezut în şansa acestei ţări că va aduce bani europeni a fost Eugen Teodorovici.

  • Şi aici nu vreau să vorbesc nici de colegii primari, fiecare nu ştie exact, fie că veneau la mine direct, fie că ne vedeam în teritoriu, cu fel de fel de ocazii frumoase, mai puţin frumoase, fie că veneau împreună cu Daniel la mine la Minister, după ce desigur cereau un sprijin de la ministerul Dezvoltării, întotdeauna sprijinul este la Ministerul de Finanţe, să ştiţi că ce vrea fiecare ministrului e dorinţă, ce vrea premierul şi ministrul de Finanţe e putinţă.

Să ştiţi că toate aplauzele dumneavoastră mă încarcă cu energie, e singurul lucru care mă încarcă cu energie din jurul meu când văd că oamenii zâmbesc după ce au venit şi mi-au spus o problemă de suflet de orice fel. Cei care mă cunosc ştiu că nu spun aici ceva pentru voi ca să mă votaţi, spun ceea ce simt pentru a vota liber, cu conştiinţa liberă. Poate au fost momente când cineva sau erau foarte puţini care doreau să schimbe lucrurile şi vorbeau pe la colţuri, astăzi suntem foarte vocali, ceea ce este bine să spunem, mă bucur că foarte mulţi lideri ai partidului devin din ce în ce mai încrezător în şansele partidului.”, a transmis Teodorovici de la tribuna Congresului PSD.

El a spus că a transmis după 26 mai faptul că „este o situaţie care poate vrea dea o şansă extraordinar de mare şi de importantă pentru ca acest partid să aibă, după 15 ani, un preşedinte corect şi această ţară un preşedinte care să unească”.

  • Teodorovici a felicitat-o pe Olguţa Vasilescu pentru asumarea modificării legilor salarizării şi pensiilor.

„Îmi aduc aminte că în şedinţa de Guvern era Olguţa pe care vreau să o felicit pentru că adus două legi extrem de grele – salarizarea şi pensiile – şi le-a asumat. Este vorba de asumare, pentru că legi putem să facem cu toţii, dar şi le-a asumat. a venit cu două legi importante pentru ţară (…) Legea pensiilor reprezintă o provocare pentru orice ţară, nu numai pentru România. Pentru mine ca ministru de finanţe este o provocare şi un moment important în carieră. (…)Am spus că îmi asum această lege şi este obligaţia mea să găsesc resursele financiare ca să poată fi aplicată”, a adăugat Teodorovici.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare