Senatorul Diana Şoşoacă: Părerologi sâsâiţi, care îşi fac neamul de râs, au ajuns să îmi pronunţe numele ca să audă lumea de ei; şi-au trădat ţara pentru un pumn de euroi, dar nu mai aburiţi voi poporul român că nu mai merge

„Cum îşi bat joc jigodiile de politicieni de azi, niste putori si hoți, incompetenți, necalificați, analfabeti funcțional, etc (ca nu mai pot de nervi), de Casa Poporului, construita cu atâta sacrificiu de poporul român!”, scrie, pe Facebook, senatorul Diana Şoşoacă, liderul partidului SOS România.

„N-o sa reusiti nici macar sa zugrăviți , ceea ce a construit tata in 25 de ani”- Nicu Ceaușescu

De un an de zile, idioții inutili ai Parlamentului se fac ca renoveaza Casa Poporului, de fapt fura bani cat pot de pe urma asa-zisei renovări, cu firme ale lor prin care se sifoneaza banul public.

Nenorociților, ati distrus România din temelii, voi cu pesedeul, peneleul, usereul, udemereul, proromania, pemepe si de curând „aoleu- haur”.

Nenorociților care manipulati lumea, aducând tot felul de baragladine politice prin studio, incercand sa le scoateti copiii in față, pe motiv ca nu au avut cu cine sa-i lase acasa, dupa ce au devalizat cu barbatii lor statul român de zeci de milioane de euro…vezi buzatelor, ca un copil se lasa in sala speciala de la televiziuni. Nu mai aburiti voi poporul român cum ii abureati p-aia cu care va faceați saltelute, ca nu mai merge. Aloooo, CNA, n-ai o problema?

Doamneee, câte parașute pe metru pătrat o sa vedem la tv in campania asta, cati pateologi, scuze parerologi tâmpi, care folosind neologisme aruncate la intamplare fac prostia mai mare in politica românească! Ați ieșit, naparcilor securiste si curve politice ce sunteți, la semnalul serviciilor secrete, doar-doar acoperiți actiunile pentru popor ale Dianei Șoșoacă! Ati uitat prostituatelor, cand va prindeau cate doi prin birourile din Parlamentul care acum cade de la furtul banului public, prostituatelor care stateati in genunchi pe sub birourile Cotroceniului, prin Palatul Victoria! Parerologii sâsâiti si care isi fac neamul de râs, au ajuns sa imi pronunte numele ca sa auda lumea de ei, securisti împuțiti care si-au tradat tara pt un pumni de euroi, ma rog, ceva mai multi pumni.

Doamneeeee, popor român, ce o sa iti fie dat sa vezi si sa auzi pe haznalele tv plătite din banii tai în acest an, o sa te faca sa vomezi la fiecare apariție a fiecarei prostituate politice.

In acest timp, cea mai mare cladire din Europa, cade! Casa Poporului cade, se distruge, anunțând caderea in hău a României!”, scrie Diana Şoşoacă.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare