Dan Negru: „Iar a început trăncăneală despre “cine a furat banii lui Ceaușescu”, ca-n fiecare decembrie. Nimeni nu spune că NU ERAU BANII LUI CEAUȘESCU! Era bugetul de atunci al țării dar șmecherii care i-au furat au inventat vorba „banii lui Ceaușescu” ca să schimbe valoarea furtului. Una e sa furi de la un dictator și alta e să țepuiești un popor”

„Iar a început trăncăneală despre “cine a furat banii lui Ceaușescu”, ca-n fiecare decembrie. Nimeni nu spune că NU ERAU BANII LUI CEAUȘESCU! Era bugetul de atunci al țării dar șmecherii care i-au furat au inventat vorba „banii lui Ceaușescu” ca să schimbe valoarea furtului. Una e sa furi de la un dictator și alta e să țepuiești un popor”, scrie, pe Facebook, Dan Negru.

„”Banii lui Ceausescu”, de fapt o vorbă inventată tocmai de cei care i-au furat. Cu banii ăia, hoții au devenit bogați, influenți și au popularizat ideea că au furat “banii lui Ceaușescu” când de fapt erau “banii României”.

Hoții sunt liberi, bogați și influenți pentru că in Romania e proverbul: “Hoțul trece drept boier cand hoția il îmbogățește”, scrie Dan Negru.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare