Mirel Palada: „S-a fâsâit şi Ucraina. S-a fâsâit şi Gaza. Până şi nemuritoarea de Greta Trotineta s-a fâsâit. Ce-o să mai scoată șerpilienii din joben ca să ne țină preocupați? Ați aflat știrea că pînă în 2050 nu mai avem voie cu mașini pe benzină și motorină? O să fie. O să fie… Vai, ce-o să vă mai placă. Noroc că nu mai trăiesc pînă atunci. Românii merită tot ce e mai bun”

„S-a fîsîit și Ucraina. S-a fîsîit și Gaza. Pînă și nemuritoarea de Greta Trotineta s-a fîsîit. Ce-o să mai scoată șerpilienii din joben să ne țină preocupați? Ați aflat știrea că pînă în 2050 nu mai avem voie cu mașini pe benzină și motorină? O să fie. O să fie… Vai, ce-o să vă mai placă. Noroc că nu mai trăiesc pînă atunci. Românii merită tot ce e mai bun. Ghinion. Și, evident, inevitabilul îndemn. Slava!”, scrie, pe Facebook, sociologul Mirel Palada.

„De observat că sclavia a început să dispară pe măsură ce a apărut automatizarea. Mai întâi pe bază de cărbuni, apoi petrol. Aveţi grijă cum renunţaţi la hidrocarburii fosili, recenţilor. Că s-ar cam prea putea să daţi la sapa sustenabilă pe latifundiile viitorilor stăpâni de sclavi. Dacă nu voi, măcar copiii voştri. Ghinion”, mai scrie el.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare