Alianţa PSD-ALDE-Ponta capătă contur / Tăriceanu: Cea mai bună soluţie e un candidat unic la prezidenţiale

Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a declarat luni că cea mai bună soluţie la alegerile prezidenţiale este un candidat unic din partea PSD – ALDE – PRO România, aşa cum a propus de fapt Victor Ponta.

  • „Cu domnul Ponta am evaluat variantele pe care le avem la dispoziţie pentru alegerile prezidenţiale. Confirm ceea ce a spus domnia sa în această privinţă.

Da, cred că cea mai bună soluţie într-adevăr este de a avea un candidat unic. Aşa cum v-am spus şi înainte, după alegerile pentru Parlamentul European o să luăm o decizie. În mod normal, timpul ne presează şi această decizie va trebui luată cât de curând în perioada următoare”, a declarat Tăriceanu la finalul unei şedinţe a coaliţiei de guvernare care a avut loc la Parlament.

De o altă părere este însă preşedintele executiv al partidului, Eugen Teodorovici.

”PSD trebuie să aibă un candidat propriu. Ăsta este punctul meu de vedere, este un partid mare, este un partid care de 15 ani nu a mai dat un preşedinte al României şi ar trebui justificat foarte bine dacă ar fi o altă propunere, nu din PSD. Dar în mod normal toţi din PSD doresc ca PSD să aibă un candidat propriu la prezidenţiale”, a declarat Teodorovici, întrebat, după şedinţa coaliţiei de guvernare, dacă pentru PSD este mai bine un candidat la prezidenţiale propriu sau din afară.

teodorovici congres psdÎntrebat dacă el ar fi mai bun în calitate de candidat la alegerile prezidenţiale decât Călin Popescu-Tăriceanu, Teodorovici a spus: „Nu se discută cine ar fi mai bun, este o analiză, doamna premier a spus că se fac analize sociologice, se va ţine cont de ele, va fi un vot politic în cadrul congresului şi punct”.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare