Senatorul Diana Şoşoacă: Un studiu în Marea Britanie arată că tinerii mor într-un ritm fără precedent de când a început vaccinarea anti-Covid

Adolescenții și tinerii în vârstă de 20, 30 și 40 de ani din Marea Britanie, mor din cauza unor cancere cu metastaze rapide și terminale, într-un ritm fără precedent de când a început vaccinarea în masă contra COVID-19, potrivit unei noi analize realizate de Edward Dowd, afirmă senatorul Diana Șoșoacă, scrie bzi.ro.

Raportul de 45 de pagini al lui Dowd, fost manager de fonduri de investiții cu număr limitat de investitori pe Wall Street și autor al cărții ‘Cause Unknown: The Epidemic of Sudden Deaths in 2021 and 2022 (Cauză Necunoscută: Epidemia de morți subite în anii 2021 și 2022), a alarmat unii oncologi care au caracterizat raportul ca fiind o inversare bruscă a deceniilor de date privind mortalitatea.

Diana Șoșoacă susține că Edward Dowd și-a bazat analiza pe statistici guvernamentale ușor de obținut de la Oficiul pentru Statistică Națională din Marea Britanie.

Într-un interviu acordat publicației The Defender, Dowd a declarat că el și partenerii săi de cercetare, printre care se numără câțiva oameni de știință de nivel înalt, analiști de date și experți financiari, au examinat toate codurile Clasificării Internaționale a Bolilor, a 10-a revizuire (ICD-10) pentru cauza decesului în Marea Britanie în perioada de studiu cuprinsă între anii 2010 și 2022, pentru a investiga tendințele în ceea ce privește neoplasmele maligne (codurile de la C00 la C99).

Codurile ICD-10 reprezintă clasificarea internațională a medicilor în ceea ce privește diagnosticul, simptomul și procedura pentru procesarea cererilor de plată, stabilită de Organizația Mondială a Sănătății (OMS). Un neoplasm malign este o tumoare canceroasă.
Dowd a declarat că echipa sa de cercetare a observat un model izbitor: În timp ce aproape toate decesele în rândul persoanelor vârstnice în anii 2021 și 2022 din Țara Galilor și Anglia fuseseră codificate 8% din decesele în rândul persoanelor cu vârste cuprinse între 15 și 44 de ani în anul 2021 și 30% din decesele din această grupă de vârstă în anul 2022, nu fuseseră codificate încă.

 

„Când mori într-un spital, lași o urmă a vieții și morții cu indicii despre ce a dus la deces”, a spus el.

„Când un tânăr moare la volanul unei mașini, mergând pe stradă sau în somn, se face o anchetă” care consumă timp pentru a atribui cauza morții.

Dowd a declarat că aceste coduri lipsă sunt ‘un indicator al problemei’ excesului de decese în rândul tinerilor.

Dar chiar și cu avertismentul codurilor lipsă, a spus el, restul de 92% din decesele codificate în anul 2021 și 70% din decesele codificate în anul 2022 au dezvăluit ‘un semnal puternic al deceselor în rândul tinerilor, cauzate de cancer’. Indicăm o creștere mare a mortalității datorate neoplasmelor maligne care a început în anul 2021 și s-a accelerat substanțial în anul 2022.

„Creșterea numărului de decese în exces în anul 2022 este foarte semnificativă din punct de vedere statistic (eveniment extrem)”, a scris Dowd în raportul său. „Rezultatele indică faptul că, de la sfârșitul anului 2021, un fenomen nou care duce la creșterea numărului de decese cauzate de neoplasme maligne pare să fie prezent la persoanele cu vârste cuprinse între 15 și 44 de ani din Marea Britanie.”

Rezultatele studiului în ceea ce privește rata de decese cauzate de cancer peste norma istorică în anul 2022 pentru vârstele cuprinse între 15 și 44 de ani în Marea Britanie includ:

O creștere de 28% a ratei cancerului de sân letal la femei.

O creștere de 80% a numărului de decese cauzate de cancerul pancreatic la femei și de 60% la bărbați.

O creștere de 55% în rândul bărbaților în ceea ce privește decesele cauzate de cancerul de colon și o creștere de 41% în rândul femeilor.

O creștere de 120% a numărului de melanom letal în rândul bărbaților și o creștere de 35% în rândul femeilor.

O creștere de 35% a deceselor cauzate de cancerul cerebral în rândul bărbaților și o creștere de 12% în rândul femeilor.

O creștere de 60% a ratei deceselor cauzate de cancer în rândul bărbaților, în cazul cancerelor „fără specificarea locului” și o creștere de 55% în rândul femeilor.

Având în vedere datele care denotă în toată lumea efectele adverse grave și letale ale vaccinării anti Covid 19, Diana Șoșoacă solicită de la MS date exacte cu privire la analiza menționat, pe aceeași perioadă de timp 2010-2023.

„În plus, vă solicit să îmi transmiteți o statistică a morților în perioada 2020-2023, defalcat pe fiecare lună și defalcat pe morți în spitale și mențiunea diagnosticelor acestora. Vă solicit o statistică a cancerelor, defalcat pe media de vârstă în perioada 2010-2023. Vă solicit de urgență să demarați cercetări cu privire la efectele adverse ale vaccinării anti covid-19, la toate vaccinurile, mai ales că ați ales să achiziționați în continuare încă 45 milioane de doze. Cât costă aceste doze și cine v-a obligat să le cumpărați? Ați avut mandat de la popor? Cui le aplicați aceste  vaccinuri? Solicit să îmi comunicați lunar rezultatele acestor analize. Câți tineri au decedat în perioada 2020-2023 comparativ cu perioada 2010-2019? Care au fost cauzele morții?”, a conchis președintele S.O.S. România.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare