Robert Turcescu: Se făcea mişto de Şoşoacă, de-a lungul anilor, cu trimitere directă, explicită, la fizicul ei… impunător. Acum, când Simion o jignește făcând-o scroafă unora li se pare că e ”inadmisibil, groaznic, spirala violenței verbale va duce la violență fizică” șamd. Unde erați, măi, ipocriților, când s-a dat drumul la ”hai să ne batem joc de Șoșoacă fiindcă e grasă, urâtă și putinistă”? Ce ipocriți… (Nicio scuză, clar, pentru limbajul lui Simion, dar am vrut să subliniez ce căcănari ipocriți mișună în spațiul public din țara asta!)

„Câteva note:

– am citit de-a lungul anilor nenumărate postări și comentarii pe Facebook în care se făcea mișto de Șoșoacă cu trimitere directă, explicită, la fizicul ei… impunător. Acum, când Simion o jignește făcând-o scroafă unora li se pare că e ”inadmisibil, groaznic, spirala violenței verbale va duce la violență fizică” șamd. Unde erați, măi, ipocriților, când s-a dat drumul la ”hai să ne batem joc de Șoșoacă fiindcă e grasă, urâtă și putinistă”? Ce ipocriți… (Nicio scuză, clar, pentru limbajul lui Simion, dar am vrut să subliniez ce căcănari ipocriți mișună în spațiul public din țara asta!)”, scrie, pe Facebook, jurnalistul Robert Turcescu.

„-văd niște șmecherași care-și umplu conturile cu granturi și sponsorizări de la fundații apropiate de democrații americani cum se bucură de ceea ce au decis POLITIC niște judecători din Colorado în legătură cu Trump. Nu oferă informații de context, doar țopăie de bucurie pe Facebook, strigându-și speranța că Trump va fi împiedicat cumva să participe la alegerile prezidențiale din 2024. Unii dintre acești țopăitori se dau jurnaliști. Sunteți niște lepre, băi, leprelor care sunteți, vorba nemuritorului Gigi! Trump va câștiga încă un mandat. Iar ceea ce se întâmplă acum în SUA n-are nicio legătură cu democrația, o spun până și comentatorii americani apropiați de Partidul Democrat.

-guvernul PSD-PNL a reușit o performanță rară: să enerveze la maximum oamenii care sunt acționari în mai multe firme (prin modificările care intră în vigoare de la 1 ianuarie). Când alții fac bradul de Crăciun, românul întreprinzător face coadă la Registrul Comerțului ca să schimbe statutul/acționariatul firmelor. De-aia o să pierdeți, bă, alegerile, nu din cauza lui Simion sau Șoșoacă. Le veți pierde pentru că nu înțelegeți pe ce lume trăiți!”, scrie Turcescu.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare