Cristoiu: Este foarte ciudat cum nimeni din conducerea ţării, în special premierul Ciolacu, nu a reacţionat la tragedia de la Ferma Dacilor unde şapte oameni au ars de vii

Jurnalistul Ion Cristoiu îşi exprimă nedumerirea, într-un editorial video, cu privire la tăcerea premierului Ciolacu şi a preşedintelui Senatului, Nicolae Ciucă, cu privire la tragedia care a avut loc la Ferma Dacilor, din judeţul Prahova.

„Este suspectă această tăcere a celor doi. De Iohannis nu are rost să discutăm, nici nu ştim unde e, dar Ciolacu reacţiona pe Facebook şi dacă o pasăre călătoare se aşeza pe un stâlp de înaltă tensiune şi se electrocuta sau se ardea la picioare. Acum nu zice nici pâs. Nici Ciucă. Nimic, nimic, nimic. Normal era să ia atitudine. Gândiţi-vă la scandalul cu azilurile groazei (…) Bun, poate o fi în vacanţă, dar şi dacă ar fi aşa, nu cred că şi-a aruncat telefonul mobil pe undeva”, a spus Cristoiu.

„Tot ce s-a întâmplat acolo, felul cum a luat foc, şapte oameni au ars de vii, ar fi trebuit ca pentru acest eveniment să fie convocat Guvernul, este poate cea mai mare tragedie a anului în România. Este vorba despre autorizaţia de incendiu, este vorba despre ce ne facem în perioada următoare, dacă va fi frig oamenii vor pune în funcţiune reşouri electrice prin pensiuni. Este uluitor cum nimeni din conducerea ţării nu a reacţionat de niciun fel”, a adăugat Cristoiu.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare