Ciolacu: Plec a doua zi din funcția de președinte PSD dacă AUR câștiga alegerile europarlamentare

Marcel Ciolacu a declarat joi seara, la România TV, că va renunța la șefia PSD dacă AUR va câștiga alegerile europarlamentare din luna iunie a anului viitor:

„Dacă Simion câștigă alegerile europarlamentare plec a doua zi. Sunt ferm convins că vom fi pe primul loc, am un șef de campanie foarte bun, pe domnul Tudose”, a spus Ciolacu.

Pe de altă parte, premierul a spus că nu a stabilit nimic „momentan” în privința unei candidaturi la alegerile prezidențiale.

„Cele mai importante sunt primele alegeri, cele europarlamentare. În momentul în care ai pierdut alegerile ai plecat, e o regulă de aur”, a spus Marcel Ciolacu, scrie b1tv.ro.

Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri parlamentare, PSD s-ar situa pe primul loc cu 30,2% din voturile exprimate, arată un sondaj INSCOP, realizat la comanda News.ro în perioada 20 – 27 noiembrie. Același sondaj mai arată o luptă strânsă între PNL și AUR pentru locul doi, precum și faptul că SOS România, partidul senatoarei ex-AUR Diana Șoșoacă, ar trece pragul de intrare în Parlament.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare