Iohannis a promulgat legea bugetului de stat şi legea bugetului asigurărilor sociale de stat pe 2024

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat, joi, legea bugetului de stat pe anul 2024 şi legea bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2024, scrie b1tv.ro.

Proiectul legii bugetului de stat pe anul 2024 a fost adoptat cu scandal pe 20 decembrie de către Camera Deputaţilor şi Senat. Preşedintele interimar al Camerei Deputaţilor Alfred Simonis a anuţat că au fost 299 de voturi „pentru şi 82 de voturi „împotrivă”.

Bugetul pentru 2024 este un buget pentru români, nu este un buget pentru politicieni, a declarat premierul Marcel Ciolacu, liderul PSD, la capătul ședinței în care Parlamentul a aprobat legea.

Premierul, care a avut un mesaj și pentru parlamentarii agresivi, susține că bugetul pe 2024 este „un buget pe dezvoltare”.

„Nu în ultimul rând, vreau să le mulțumesc colegilor din coaliție, în mod special președintelui Nicolae Ciucă, și să știți, domnul Roman, că nu era nevoie de niciun amendament. Era suficient cuvântul meu și al președintelui dumneavoastră, Nicolae Ciucă, că taxele anul viitor nu se vor mări. Vă mulțumesc!”, a adăugat social-democratul.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare