Mugur Ciuvică: Cât de cât, PNL și PSD guvernează față de USR, care a făcut numai nenorociri când a guvernat; AUR ne-ar duce complet în toate gropile din univers

Mugur Ciuvică are un scenariu pentru 2024. Cui nu-i place actuala guvernare ar trebui să se gândescă la următorul scenariu: alternativa USR-AUR. Mugur Ciuvică le propune oamenilor acest exercițiu de imaginație, scrie dcnews.ro.

Întrebat cum i s-a părut comportamentul PNL anul acesta, Mugur Ciuvică a zis: „În interior este cam haotic pentru că fac revoluții peste revoluții, dar la guvernare s-a comportat normal pentru amărăciunea aceasta de clasă politică pe care o avem. În orice caz, PNL a fost mult mai bun la guvernare decât USR sau decât AUR… Doamne ferește! Și PNL, și PSD sunt aceeași chestie. Guvernează cât de cât față de USR care a făcut numai nenorociri când a guvernat, față de AUR care ne-ar duce complet în toate gropile din univers…”

S-ar putea ca, în 2024, să vedem o alianță USR-AUR. Nu zic că văd neapărat această alianță… dar cine este foarte nemulțumit de această guvernare, unii chiar având și motive să fie nemulțumiți, să se gândească la alterntiva AUR-USR, ceea ce i-ar umple de speranțe pe nemulțumiți”, a mai spus Mugur Ciuvică la emisiunea „Miercurea Neagră”.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare