Senatorul Diana Şoşoacă: Rareşică „Pinocchio”, cel cu un milion de euro în 5 ani şi pensie specială pe viaţă, îşi bate joc de români, îi desconsideră şi îi ameţeşte că cică e un mare succes Schengen-ul aerian

„DIN CATEGORIA ” ÎN TREIZECI DE ZILE ANULĂM PENSIILE SPECIALE” și ” SONDAJE ARA…FATIENE” FĂCUTE DE FIRME DE APARTAMENT CARE NU AU ANGAJAȚI, IATĂ-L PE PINOCCHIO DIN NOU URLÂND DIN TOȚI BOJOGII MINCIUNA DE SFÂRȘIT DE AN, CREZÂND CA VOR MAI CÂȘTIGA ALEGERILE MINȚIND ELECTORATUL CA ACUM 5 ANI, CÂND PNL A LUAT 27% LA EUROPARLAMENTARE!”, scrie, pe Facebook, senatorul Diana Şoşoacă, liderul SOS România.

„PINOCCHIO s-a pus el să scrie că au negociat cu austriecii și au obtinut Schengen în martie. În martie ne vor spune că s-a negociat Schengen ul pe Marte. Dar, ce sa vezi, PINOCCHIO nu este deloc informat din presă, după ce că nici 6% nu mai au real și își umflă cu sondaje mincinoase plătite regește la televiziunile aservite, pentru că austriecii au menționat că NU EXISTĂ NICIO NEGOCIERE ȘI NU A EXISTAT!

Exact ce v-am spus și eu când m-am întors cu delegația S.O.S.ROMÂNIA, din discuțiile cu oficialii austrieci a reieșit foarte clar că autoritățile române mint de îngheață apele și nu înțelegeau cum îi pot crede românii.

Înțelegeți cum cei de la putere vă mint pe față, fără nicio resemnare, fără rușine?

Răreșică – PINOCCHIO are un tupeu inimaginabil, din scaunul de europarlamentar de 1 milion de euro în 5 ani și pensie pe viață, bătându-și joc de toți românii, desconsiderându-i, făcându-i proști în față.

Iar mizeria cu Schengen pe mare si aero este o bataie de joc la adresa României, spunându-ne efectiv: ” hai sa ne batem joc de voi, prostilor, daca tot isi bate si Guvernul joc de voi!”

Și da, nu poți da nume pt un asemenea „succes”, pt ca nu ai! NU AȚI NEGOCIAT NIMIC, INUTILILOR!””, scrie Diana Şoşoacă.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare